Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Rantasipi Airport Hotel & Congress Center valittiin jälleen vuoden kokoushotelliksi

Restel Hotel Group

Rantasipi Airport Hotel & Congress Center valittiin jälleen vuoden kokoushotelliksi

Tiedote.
Julkaistu: 17.01.2013 klo 13:00
Julkaisija: Restel Hotel Group

Rantasipi Airport Hotel & Congress Center on valittu vuoden 2013 kokoushotelliksi jo toisena vuotena peräkkäin. Vuoden kokoushotellin valitsee vuosittain koulutus- ja konsultointiyritys Mercuri International Oy. Valinnassa korostettiin Rantasipi Airport Hotel & Congress Centerin ammattitaitoista ja yhteistyökykyistä palveluhenkilöstöä sekä korkealaatuisia ja toimivia ravintolapalveluja. Rantasipi Airport Hotel & Congress Center vahvisti viime vuonna palvelutarjontaansa ottamalla käyttöön 3D-esitystekniikan, joka mahdollistaa tuotteiden ja palveluiden kolmiulotteisen esittämisen tilassa aidossa mittakaavassa.

Valitsijat kiittivät myös Rantasipi Airport Hotel & Congress Centerin moderneja tiloja ja edistyksellistä tekniikkaa sekä hotellin sijaintia hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lentokentän läheisyydessä.

Rantasipi Airport Hotel & Congress Centerin kokouspalveluhenkilöstöä kuvailtiin esimerkillisen joustavaksi ja oma-aloitteiseksi yhteistyökumppaniksi. Valitsijoiden mukaan niin kokous- kuin myyntipalveluhenkilöstökin auttaa asiakasta tarvittaessa omilla ehdotuksillaan. Myös ruuan laatu ja aterioinnin sujuvuus keräsivät kehuja.

”Koulutuspaikan toiminta on tärkeä koulutuksen onnistumiselle. Kouluttaja pystyy keskittymään omiin tehtäviinsä, kun tietää, että tilaisuuden taustalla olevat asiat toimivat laadukkaasti ja tukevat tilaisuuden onnistumista”, sanoo Mercuri International Oy:n toimitusjohtaja Kim Mäki.

”Mercurin kunniamaininta on tunnustus koko osaavalle henkilökunnallemme. Arvostamme kunniamainintaa erittäin korkealle, sillä sen antavat ammattilaiset, joilla on valtakunnallisestikin laajin ja monimuotoisin asiakaskokemustausta kokoushotelleista”, toteaa Restel Oy:n Vantaan aluejohtaja Enrico Battilana.

Mäen mukaan vuoden kokoushotellin valinta perustuu osallistujilta ja kouluttajilta saatuun palautteeseen. Mercuri kerää jokaisen koulutus- ja valmennustilaisuuden jälkeen tiedot koulutuspaikan tasosta ja toiminnasta.

Merkittävä investointi vahvisti palvelutarjontaa

Battilana nostaa tärkeimmäksi osaamisalueeksi palvelun, joka huomioi asiakkaat yksilöinä. ”Palvelu on edelleen tuotekehityksemme ydin ja toimintamme lähtökohta. Asiakkaiden on voitava luottaa siihen, että yllättävätkin asiat hoituvat sovitusti ja ammattimaisesti”, painottaa Battilana. ”Se, että saamme kunniamaininnan jo toisena vuotena peräkkäin valaa uskoa siihen, että asioita on tehty oikein”, jatkaa Battilana.

Rantasipi Airport Hotel & Congress Center vahvisti vuonna 2012 palvelutarjontaansa investoimalla 3D-esitystekniikkaan. Hankinnan kautta Rantasipi Airport Hotel & Congress Center tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisen palvelukonseptin, joka kattaa paitsi 3D-esitystekniikan yli sadalle hengelle myös kattavat kokouspalvelut. Palvelukonseptiin voidaan 3D-katseluelämyksen lisäksi liittää myös lounas- tai päivällismahdollisuus tai esimerkiksi cocktailtilaisuus. Vastaavanlaisen palvelukonseptin pystyy tarjoamaan Suomessa vain Rantasipi Airport Hotel & Congress Center.

Mercuri International Oy valitsi vuoden parhaan kokoushotellin nyt 27. kerran. Kunniamaininnasta kilvoittelee vuosittain liki 30 Mercurin käyttämää kokous- ja kongressihotellia. Sen valmennustilaisuuksiin osallistuu vuosittain noin 25 000 henkilöä.

Rantasipi Airport Hotel & Congress Center tarjoaa useita kymmeniä valoisia ja toimivia kokoustiloja, joista suurimpaan mahtuu yli 600 henkilöä. Rantasipi Airport Hotel & Congress Center sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaan Aviapoliksessa.

Lisätietoja:

Restel Oy, aluejohtaja Enrico Battilana, puh. 040 715 5030, enrico.battilana@restel.fi

Restel Oy, toimialajohtaja Jari Laine, puh. 09 733 5355, jari.laine@restel.fi

 

www.rantasipi.fi, www.restel.fi

Restel Hotel Group

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotelli Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketjut.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs