Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Rantasipi Airport Congress Centeriin ainutlaatuinen 3D-esitystekniikka

Restel Hotel Group

Rantasipi Airport Congress Centeriin ainutlaatuinen 3D-esitystekniikka

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2012 klo 09:00
Julkaisija: Restel Hotel Group

Uuden sukupolven markkinoinnin työkalu yrityskäyttöön

Rantasipi Airport Congress Centeriin ainutlaatuinen 3D-esitystekniikka

Rantasipi Airport Congress Centerissä otetaan käyttöön 3D-esitystekniikka, joka mahdollistaa tuotteiden ja palveluiden kolmiulotteisen esittämisen tilassa aidossa mittakaavassa. Tämän vuoden kokoushotelliksi valittu Rantasipi Airport Congress Center tarjoaa asiakkailleen uudenlaisen kokous- ja esityspalvelun ensimmäisenä Suomessa.

3D-esitystekniikan avulla voidaan mikä tahansa toimiala ja tuote, jota on hankala esitellä kokoustiloissa fyysisesti, esittää oikeassa mittakaavassa ja valokuvantarkasti suurelle joukolle ihmisiä. 3D-tekniikkaa käytetään esimerkiksi valmistavassa teollisuudessa tuotekehitykseen ja -mallinnukseen, mutta yritysten markkinoinnissa esitystekniikkaa ei ole yleisesti hyödynnetty.

”Voimme tarjota asiakkaillemme uuden sukupolven markkinoinnin ja myynnin työkalun, jolla luodaan esityksiin täysin uusi ulottuvuus. Potentiaalisina 3D-esitystekniikan hyödyntäjinä näemme esimerkiksi vientiyritykset, jotka voivat markkinoida ja esitellä asiakkailleen fyysiseltä kooltaan isoa tuotetta luonnollisessa koossaan”, kertoo Rantasipin brand manager Samuli Heiskala.

Merkittävä investointi vahvistaa palvelutarjontaa

Restel Oy:n Vantaan aluejohtajan Enrico Battilanan mukaan 3D-esitystekniikkaan panostaminen on merkittävä investointi, joka vahvistaa Rantasipi Airport Congress Centerin palvelutarjontaa.

”Tärkein osaamisalueemme on palvelu, joka huomioi asiakkaat yksilöinä. Nyt voimme tarjota heille uudenlaisen kokous- ja esityspalvelun myynninedistämiseen ensimmäisenä Suomessa”, toteaa Enrico Battilana.

Rantasipi Airport Congress Center tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisen palvelukonseptin, joka kattaa paitsi 3D-esitystekniikan ja tilan, jossa 3D-mallintaminen on mahdollista, myös kattavat kokouspalvelut. Battilanan mukaan investointiin ryhdyttiin, koska asiakkailla nähtiin olevan selkeä tarve 3D-esitystekniikalle. Uuden esitystekniikan käyttö on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi, sillä 3D-projektori pystyy vastaanottamaan minkä tahansa ohjelman.

Vuonna 2010 valmistunut Rantasipi Airport Congress Center on osa Rantasipi Airport -hotellia, ja se tarjoaa toimivat tilat jopa 600 henkilön kokoukselle, messuihin ja juhliin.

Lisätietoja:

 

Aluejohtaja Enrico Battilana, Restel Oy, p. 040 715 5030, enrico.battilana@restel.fi

Brand Manager Samuli Heiskala, Restel Oy, puh 050 382 2442, samuli.heiskala@restel.fi

www.rantasipi.fi, www.restel.fi

Restel Hotel Group
Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotelli Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketjut.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs