Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » R-KIOSKI JULISTAA KANSALLISEN KAHVIPÄIVÄN JA TARJOAA ILMAISET AAMUKAHVIT

R-KIOSKI JULISTAA KANSALLISEN KAHVIPÄIVÄN JA TARJOAA ILMAISET AAMUKAHVIT

Tiedote.
Julkaistu: 22.11.2013 klo 09:00
Julkaisija: R-kioski

R-kioski on Suomen suurin annoskahvien myyjä. R-kioski haluaa palkita asiakkaansa ja julistaa ensi viikon maanantain Kansalliseksi kahvipäiväksi. Merkkipäivän kunniaksi kaikki R-kioskit tarjoavat ilmaisen aamukahvin 25.11. kello 12 asti.

R-kioskille kahvimyynti on tärkeä osa toimintaa.

- R-kioski on myynyt annoskahveja jo 20 vuotta, ja meistä on kehittynyt Suomen suurin annoskahvien myyjä. Haluamme kiittää asiakkaitamme uskollisuudesta ja julistaa ensi viikon maanantain valtakunnalliseksi kahvipäiväksi. Sen kunniaksi päätimme järjestää ehkäpä maailman suurimmat kahvikutsut, joita vietetään ilmaisen aamukahvin merkeissä kaikilla R-kioskeilla, markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin R-kioskilta kertoo.

Kaikki R-kioskit tarjoavat 25.11.2013 ilmaisen aamukahvin kello 12 saakka kioskin avaamisesta alkaen. Kioskit aukeavat eri aikaan. Ilmaisen kahvin saa jokainen, jolla on jo Ärrän kahvipassi tai joka päättää ottaa sen. Kahvipassi on asiakkaille maksuton ja sillä saa joka 6. kahvin ilmaiseksi.

- Olemme varautuneet suureen asiakasryntäykseen ensi maanantaina. Toki suuren kysynnän vuoksi voi käydä niin, että kahvi pääsee välillä loppumaan. Näissä tapauksissa tarjoamme asiakkaille Ärräkoodin, jolla kupin kuumaa voi käydä maksutta noutamassa myöhemmin, Schalin lupaa.

R-kioski on investoinut tänä vuonna merkittävästi kahvikonseptinsa kehittämiseen. Peruskahvia saa jokaiselta R-kioskilta. Lisäksi yli sadassa R-kioskissa myydään erikoiskahveja, kuten cappuccinoa ja caffè lattea.

- Tiedämme, että maailman johtavana kahvinjuojakansana suomalaiset tunnistavat hyvän kahvin. Siksi olemme ottaneet käyttöön myös 100 % makutakuun. Jos asiakas ei ole tyytyväinen meiltä ostamaansa kahviin, hän saa uuden kahvin tilalle, Schalin kertoo.

 

Tiedotteen liitteenä oleva kuva on vapaasti käytettävissänne. Kuvassa on R-kioskin henkilökuntaa, jotka kohottavat kupin Kansallisen kahvipäivän kunniaksi. Kuvatiedoissa pyydetään mainitsemaan kuvan lähteenä: R-kioski.

Lisätietoja:

R-kioski Oy

markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin, R-kioski Oy, p. 020 554 4205,

s-posti: ann-charlotte.schalin@r-kioski.fi

viestintä, Karin Gummerus, R-kioski Oy, p. 020 554 4150,

s-posti: karin.gummerus@r-kioski.fi

Liitetiedostot

R-kioski Oy on kannattava, keskitetysti ohjattu myymäläketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman perustuotteita ja palveluja sekä viihdettä, jännitystä ja mielihyvää – nopeasti ja mukavasti, aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto 647 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kioski Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2012 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2012 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,5 miljardia ja henkilökuntaa 34 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs