Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Puolalainen insinööri nappasi voiton Cramon luovuushaasteessa

Cramo

Puolalainen insinööri nappasi voiton Cramon luovuushaasteessa

Tiedote.
Julkaistu: 01.07.2015 klo 11:00
Julkaisija: Cramo

Puolalainen insinööri Michal Oktabinski korjasi Cramon luovuushaasteen potin kotiin 132 cm korkealla tornillaan. Kilpailun toimeksiannon mukaisesti torni seisoi ilman tukea ja oli rakennettu langasta, teipistä, spagetista ja vaahtomuovikuutiosta. Kaiken kaikkiaan 400 ihmistä ympäri Eurooppaa osallistui haasteeseen.

Cramon luovuushaaste käynnistyi huhtikuussa. Tuomariston mukaan kilpailun satona saatiin erittäin luovia ja korkeatasoisia rakennelmia. Haasteen voittona on 1 000 euron arvoinen Mainio päivä työmaalla, jonka sisällön Oktabinskin pääsee nyt itse suunnittelemaan.  

-Voittajan torni ei ollut ainoastaan yksi kilpailun korkeimpia, vaan se kunnioitti myös kaikkia asettamiamme sääntöjä. Haasteessa oli määrätty, että tornin tulee seistä ilman tukea ja Cramo-kuution tulee olla sijoitettuna rakennelman päälle, tuomariston puheenjohtaja, Cramo-konsernin markkinointijohtaja Lasse Huuhka kertoo ja jatkaa:

-Olimme erittäin positiivisesti yllättyneitä, että sadat ihmiset eri puolilla Eurooppaa lähtivät mukaan haasteeseen. Mukana oli niin pieniä koululaisia kuin senioreitakin. Oli hauska huomata, että aikuiset tuntuivat tulkitsevan sääntöjä aika luovasti, minkä vuoksi jouduimme myös hylkäämään osan ehdotuksista. Sen sijaan lapset tuntuivat seuraavan sääntöjä paljon meitä aikuisia tarkkaavaisemmin.

Oktabinskin kilpailuun houkutteli osallistumaan hänen ystävänsä, joka on töissä SOS-Lapsikylässä. Cramo lahjoitti jokaisesta kilpailuun lähetetystä kuvasta 10 euroa SOS-Lapsikylän toimintaan. Kilpailu tuotti yhteensä 4 000 euroa SOS-Lapsikylien hyväksi.

-Työskentelen insinöörinä ja näin haasteen mahdollisuutena pistää testiin omat kykyni ja kärsivällisyyteni. Haasteeseen osallistuminen oli todella hauskaa ja tunsin itseni taas lapseksi. On vaikea kuvailla sitä tyytyväisyyden tunnetta, kun sain tornin valmiiksi. Se seisoi ilman tukea ja oli pidempi kuin 4-vuotias veljentyttäreni, Oktabinski iloitsee.

Cramo järjesti luovuushaasteen kaikissa toimintamaissaan. Yritys halusi ryhmäharjoituksen kautta kannustaa kaikkia sidosryhmiään viettämään mainion päivän töissä.

Voittotyön lisäksi Cramo päätti jakaa kaksi yllätyspalkintoa:

Tartu Lasteaed Pääsupesa, Muumi rühm, Viro

Sari Mäkeläinen, Peab Oy, Suomi

Vaikka kilpailu jo päättyikin, voi Cramon kilpailusivuston kautta edelleen tilata itselleen oman Cramo Creativity -kilpailupaketin ja järjestää luovuushaasteen vaikka mökillä tai työpaikalla:

http://www.cramogreatday.com/fi/cramo-creativity-fi/

 

Lisätietoja:

Lasse Huuhka, markkinointijohtaja, Cramo Oyj, GSM: +358 40 7442 022, sähköposti: lasse.huuhka@cramo.com  

 

Liitetiedostot

Cramo Finland on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme muita rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kotimaassa Suomessa toimimme valtakunnallisesti yli 400 työntekijän voimin noin 60 toimipisteestä käsin. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä ja tahoja rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs