Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Postia seudulta pois muuttaneille

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Postia seudulta pois muuttaneille

Tiedote.
Julkaistu: 27.03.2015 klo 08:03
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Osana Kotkan-Haminan seudun uutta elinkeinomarkkinointia, Raw by nature – Luonnostaan vahva, on toteutettu yli 5000 kappaleen kohdennetut postitukset Etelä-Suomen kasvukeskuksiin. Postituskampanjan tavoitteena on houkutella tutustumaan seudun mahdollisuuksiin niin työ-, asuin- kuin yrityspaikkana.

Postituksen lisäksi seutu on toteuttanut Taloussanomiin kumppanuussivuston, jossa esitellään artikkelien kautta seudun vahvuuksia, kehitystä ja työpaikkamahdollisuuksia. Kampanjan toteuttamisessa ovat olleet mukana Wise Group Finland Oy ja Satamatieto Oy, jotka molemmat etsivät uusia osaajia.
Samanaikaisesti toteutetaan myös alueellisesti kohdennettua TV-mainontaa seudun tunnettuuden parantamiseksi.

Tunnusta olevasi luonnostaan vahva

Uutta elinkeinomarkkinoinnin konseptia markkinoidaan myös seudun sisällä. Tavoitteena on kertoa konseptista laajemmin seudulla ja innostaa elinkeinomarkkinointia tekeviä yrityksiä ja muita toimijoita mukaan yhteismarkkinointiin sekä hyödyntämään yhteistä konseptia. Seudun yrittäjille tarjolla on mm. starttipaketti, johon kuuluu Raw by nature -markkinointimateriaaleja.

Vahva, tuore, särmikäs Kotkan-Haminan seutu – RAW by nature

Kasvuohjelman linjausten tueksi on Kotkan-Haminan seudulla suunniteltu yhteinen elinkeinomarkkinoinnin konsepti. RAW by nature – Luonnostaan vahva on elinkeinomarkkinoinnin luovan konseptin ydin. Konseptiin kiteytyy Kotkan-Haminan seudun jäljittelemätön olemus, tekemisen tapa ja lupaus vahvuudesta, tuoreudesta ja särmästä, jota ei muualta löydy. Raw by nature- konseptia viedään nyt aktiivisesti eteenpäin.

Kotkan-Haminan seudun elinkeinomarkkinoinnin tärkein tavoite on alueen vetovoiman kasvattaminen ja uusien yritysten, osaajien ja investointien houkuttelu yhteisen kattokonseptin avulla. Yhteisen ja yhtenäisen markkinoinnin avulla kasvatetaan seudun tunnettuutta ja vetovoimaa uusien yritysten ja investointien houkuttelemiseksi alueen ulkopuolelta. Kun huomio saadaan suuntautumaan alueelle, kanavoituu se useiden eri toimijoiden ja tekijöiden hyödyksi seudulla.

Kukin seudun toimija, kunta, yritys tai yhteisö, voi omalta osaltaan kasvattaa seudun tunnettuutta yritysten, investoreiden ja osaajien keskuudessa ottamalla käyttöön Raw by nature -elementtejä.

Raw by nature -konsepti ja pilottikampanja on toteutettu osana Cursor Oy:n koordinoimaa Kaakko kasvuun -viestintähanketta. Toimenpiteet pohjautuvat tarpeeseen lisätä seudun vetovoimaisuutta ja kilpailukykyä erityisesti yritysten ja osaajien sijoittumispaikkana. Hankkeen päärahoittajana on Kymenlaakson liitto ja Euroopan aluekehitysrahasto.

Testaa mottosi Kotkahamina.fi-sivustolla: http://www.kotkahamina.fi/fi/kuinka-raw-olet 

Seuraa kuulumisiamme Facebookissa: www.facebook.com/CursorMenestyKaakossa

Lisätietoja:

Mia Hämäläinen, Cursor Oy, puh. 040 190 2541, mia.hamalainen@cursor.fi
Hanna Nieminen, Cursor Oy, puh. 040 190 2507, hanna.nieminen@cursor.fi

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs