Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » PILGRIM MESSENGERS - Räätälöityä ammattisisältöä valitsemissasi kanavissa

Pilgrim Oy

PILGRIM MESSENGERS - Räätälöityä ammattisisältöä valitsemissasi kanavissa

Tiedote.
Julkaistu: 17.11.2014 klo 11:40
Julkaisija: Pilgrim Oy

Pilgrim Oy elää mukana median muutoksessa ja luo uusia palveluita asiakkailleen. Yksi keskeinen muutos on viestijöiden ja perinteisen median (toimittajien) roolien rajapinnan hälveneminen. Journalismi muovautuu yhtäällä medioiden kuratoinniksi ja toisaalta kaupalliseksi sisältötuotannoksi, jota yritys tai yhteisö voi tilata valmiina tai teettää räätälintyönä valitsemiinsa omiin ja/ tai sosiaalisen median kanaviin.

Mediakentän pirstoutuessa valtakanavista pienemmiksi omiksi medioikseen on tärkeää löytää omalle yritykselle ja toimialalle sopivat sisällöntuottajat ja persoonat, joilla on mielipidevaikutus sekä tavoittavuus suoraan haluttuun kohderyhmään. Pilgrim on löytänyt riveihinsä valtamedioiden sisällöntuoton kärkinimiä ja luonut uuden positiivisen palvelukokonaisuuden nimeltä Pilgrim Messengers.

Pilgrim Messengers -toimittajat Sanna Mämmi, Krista Launonen ja Outi Rinne suunnittelevat, luovat tekstiä, videokuvaavat, radiohaastattelevat, vloggaavat, bloggaavat, valokuvaavat ja kirjoittavat kolumneja. Synnyttävät yrityksestäsi herättävää SoMe -sisältöä ja sisältövirtaa, jota voi käyttää eri medioissa yrityksesi omista nettisivuista aina valtavirran mediakanaviin. 

– Viestinnän uusi suunta on laadukkaassa journalismissa, jonka tekijät, aiheet, foorumit ja kanavat voi valita itse. Journalistinen mutta yritykselle räätälöity sisältö saa kohderyhmän tekemään päätöksiä, ottamaan askeleita kohti parempaa. Tekijöiden vahva ammattiosaaminen mediavaikuttamisen sekä koskettavien tarinoiden tuottajina, kuvaajina ja eläjinä liitetään osaksi yritysten mielipidejohtamista ja roolia yhteiskunnassa – juuri siinä on Messengerin paikka, yksi Pilgrim Messenger Sanna Mämmi sanoo.

Yrityksesi oma tv-kanava?

Pilgrim Messengers on lähettiläs, joka saapuu apuun kutsuttaessa. Häneltä saa ostopalveluna sisältöä eri kanavien käyttöön tai häntä voi sponsoroida omaan kanavaansa. Lisäksi Pilgrim Messengers:ien omia valmiina olevien sisältöjen käyttöoikeutta voi ostaa omiin kanaviin, jos niiden sisältö sopii kohdennettuun tuotteeseen tai yrityksen sen hetkiseen teemaan. Pilgrim Messenger on tuottaja, toimittaja, uutistenlukija, haamukirjoittaja; vuokrattava uutisosasto sinun yrityksesi tarpeisiin.

Myös yrityksen oma tv-kanava on nykyisin kaikkien yrityksien mahdollisuuksien ulottuvissa. Omat videoidut viestit voi toimittaa uutismaisesti ja jakaa omalla www-sivulla sekä muissa digitaalisen ja sosiaalisen median kanavissa.

Keitä ovat Pilgrim Messengers?


Sanna Mämmi

Matkailu, vastuullinen matkailu, hyvinvointi, kauneus, terveys, liikunta, ruoka

Sanna on sisällöntuotannon ammattilainen jo lähes 20 vuoden ajalta. Hän on juontanut ja toimittanut eri ohjelmia Suomen kuunnelluimmilla radiokanavilla yli 15 vuotta, kirjoittaa omaa blogiaan ja luennoi hyvinvoinnista, matkailusta ja näiden yhdistelmistä. Sannalla on vahva tausta viihteellisten ja informatiivisten sisältöjen luojana lifestyleen liittyvistä aiheista erityisesti sähköisten medioiden puolelta. Tutun persoonan muistaa Kiss FM:ltä, Radio Novasta tai Grooven aalloilta. Hän on opiskellut elämänhallintaa sekä stressivalmennusta, joiden parissa hän toimii toimittajan työn vastapainona.

Krista Launonen

Luovuus, hyvinvointi, kulttuuri, itsensä kehittäminen


Krista Launonen on sisällöntuottaja, tietokirjailija, luovuusvalmentaja, kuvataiteilija ja taideterapeutti. Hän on työskennellyt aikakauslehdissä yli 15 vuotta. Viimeiset viisi vuotta hän toimi Voi hyvin -lehden päätoimittajana. Kristan tietokirja Luovuus lähtee käsistä (Gummerus) ilmestyi syksyllä 2014. Nykyään Krista luennoi yrityksille ja yhteisöille yrittäjänä. Hän puhuu luovuudesta, visuaalisesta kulttuurista, hyvinvoinnista ja itsensä kehittämisestä. Lisäksi hän opettaa kirjoittamista, maalausta ja mediasuhteita useissa oppilaitoksissa. Median ammattilaisena Krista erikoistuu myös sisältömarkkinointiin.

Outi Rinne

Ruoka, ravitsemus, vastuullinen kuluttaminen, terveys, hyvinvointi, mielenterveys


Tällä hetkellä Outi pitää yksityisvastaanottoa Helsingissä, ja valmentaa yksityisiä ja yritysasiakkaita, kouluttaa ja luennoi mielen hyvinvoinnista ja ravitsemuksesta. Työn alla on myös hyvän mielen ruokakirja Mielekkäät Eväät, joka ilmestyy keväällä 2015. Outi on aiemmin julkaissut kirjan Raakaruoka-aika! – Herkkuja ilman hellaa ja uunia (Atena kustannus Oy, 2013). Lisäksi hän on esiintynyt asiantuntijana useissa sanoma- ja aikakausilehtiartikkeleissa sekä tv:ssä ja radiossa ja tuottaa säännöllisesti hyvinvointiaiheisia sisältöjä moniin digitaalisiin kanaviin.

Kysy lisää sisältömarkkinoinnin ratkaisuistamme tai sovitaan sinulle Pilgrim Messengers -tutustumistapaaminen!

Yhteistyöterveisin,

Olli Ollila
toimitusjohtaja
Pilgrim Oy
Puh. 040 589 7754
S-posti: olli.ollila@pilgrim.fi

Liitetiedostot

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs