Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Ota syyslomaksi äkkilähtö +32 asteeseen

Flamingo Spa

Ota syyslomaksi äkkilähtö +32 asteeseen

Tiedote.
Julkaistu: 09.10.2015 klo 08:45
Julkaisija: Flamingo Spa

Flamingo Spassa voit viettää koko päivän +32 asteisessa tropiikin lämmössä, vain 35 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Syyslomaviikolla 12.–18.10.2015 Flamingo Spassa on päivittäin luvassa hauskaa koko perheen ohjelmaa.

Lapsiperheille huikea vesiseikkailu

Flamingon vesipuistossa perhe viihtyy vaikka koko syyslomapäivän - ilman aikarajoitteita. Lapsille ja lapsenmielisille on luvassa vesiliukumäkiä, villivirta, ohjattuja leikkejä ja nälän yllättäessä Spa Cafessa voi nauttia vaikka herkullisen Hot Dog -aterian ja hattaran.

Lisäksi Flamingo Span menossa mukana on tietenkin iki-ihana satuhahmo Mingo, joka jakaa haleja ja herkkuja lapsille! Tarkkanäköinen vesipuistovieras voi todistaa myös henkilökunnan esittämän Fla-Fla-Flamingo tanssiesityksen.

Syysloman ohjelmaan voit tutustua täältä.

Nautiskelijoille aikuisten oma K20 Spa

”Täydellistä rentoutumista kaipaaville suosittelen vuoden makeimpia päiväunia aikuisten K20 Spa:ssa. Aloita päivä ihon kuorinnalla, rentoudu sitten mineraalivesialtaassamme, nauti terveellinen lounas ja päätä täydellinen päivä vaikka kehuttuun yrttipallohierontaamme” Flamingo Spa:n Toimitusjohtaja Katri Lepomäki vinkkaa.

Katso tunnelmallinen video K20 Spasta täältä.

+32 asteisia lisätietoja antaa:

Katri Lepomäki, Flamingo Span Toimitusjohtaja, p. 020 7785 261
Eva Lönnqvist, Flamingo Span Markkinointipäällikkö, p. 020 7785 253

PS. Mingon oma biisi Fla-Fla-Flamingo on nyt ladattavissa Spotifysta!

Liitetiedostot

Flamingo Spa on pääkaupunkiseudun suurin rentoutumiskeidas, vain 35 minuutin päässä keskustasta! Meiltä löytyy vauhdikas Vesipuisto, K20 aikuisten Spa, Flamingo Beauty kauneushoitola ja yli kolmekymmentä ylellistä hoitohuonetta. www.flamingospa.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs