Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » OSG AVAA TOIMISTON TUKHOLMASSA

OSG AVAA TOIMISTON TUKHOLMASSA

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2011 klo 11:10
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

OSG:nä tunnettu markkinointiviestintäkonserni OjalaSaariGroup avaa toimiston Tukholmassa. OSG Stockholm -toimistoa vetävät John Björkman ja Jesper Wahlström. Turussa, Helsingissä ja Tukholmassa toimiva OSG pitää Skandinaviaa kotimarkkina-alueenaan.

– Ruotsi on monille asiakkaillemme tärkeä markkina-alue, ja haluamme olla läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat. Tukholman-toimisto antaa meille myös entistä paremmat lähtökohdat, kun kilpailemme koko Skandinaviaa koskevista markkinointiviestintäasiakkuuksista. Tavoitteenamme on vakiinnuttaa asemamme Tukholmassa ja kasvattaa OSG Stockholmista viiden vuoden aikana 15–25 hengen organisaatio, OjalaSaariGroupin toimitusjohtaja Jaakko Ojala kertoo.

OSG Stockholmin toimitusjohtaja John Björkman on toiminut aiemmin muun muassa Fazerin ja Hartwallin markkinoinnin johtotehtävissä Ruotsissa ja Suomessa sekä toimitusjohtajana Grey Group -markkinointiviestintäkonsernissa Ruotsissa. Lisäksi hän on ollut hallitustehtävissä useissa Grey Group -konsernin yhtiöissä Skandinaviassa.

Jesper Wahlström on kokenut ruotsalainen luova johtaja ja digitaalisen markkinointiviestinnän huippuammattilainen, joka tulee OSG:lle markkinointiviestintätoimisto Projectorin Creative Directorin ja toimitusjohtajan tehtävästä. Projector on yksi Ruotsin menestyneimmistä digitaalisen markkinointiviestinnän toimistoista.

– OSG Stockholm integroituu saumattomasti OSG-konserniin. Uskon, että yksityisesti omistetussa OSG:ssä on mahdollista käynnistää aito pohjoismainen yhteistyö, joka toimii asiakkaidemme eduksi, John Björkman sanoo.

Tukholman jälkeen OSG tähyää kohti Osloa ja Kööpenhaminaa työnimellä OSG Scandinavia.

 

 

Lisätietoja:

OjalaSaariGroup

toimitusjohtaja Jaakko Ojala

p. 0400 630 050

jaakko.ojala@osg.fi

www.osg.fi

Liitetiedostot

Vuonna 1993 perustetulla markkinointiviestinnän konserni OSG:llä on toimipaikat Helsingissä, Turussa ja Tukholmassa. OSG on yksi Suomen suurimmista yksityisessä omistuksessa olevista markkinointiviestinnän konserneista. Siihen kuuluvat OSG Event, OSG Mainonta & Digi, OSG Viestintä, OSG Tila, OSG Stockholm sekä Ojala & Saari Oy. Yritys työllistää lähes 50 markkinointialan osaajaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs