Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Opiskelijat vahvasti mukana Lahden ammattikorkeakoulun brändiuudistuksessa

Lahden ammattikorkeakoulu

Opiskelijat vahvasti mukana Lahden ammattikorkeakoulun brändiuudistuksessa

Tiedote.
Julkaistu: 18.10.2013 klo 11:05
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin graafisen suunnittelun 3. vuosikurssin opiskelijat saivat syksyllä mielenkiintoisen opiskeluprojektin.

1.1.2015 aloittavalle Lamk Oy:lle ollaan suunnittelemassa uutta brändiä ja opiskelijoille annettiin vapaat kädet tuottaa ajatuksia ja ideoita LAMKin uudesta visuaalisesta ilmeestä. 20 opiskelijan ryhmä toteutti 8 täysin erilaista, raikasta ja luovaa suunnitelmaa aina logosta opiskelijoiden mobiilisovellukseen asti.  

-Projekti sujui erittäin hyvin, olen ylpeä opiskelijoiden esityksistä, kehuu opiskelijaprojektia vetänyt graafisen alan opettaja Kari Ojapelto.  

Brändiuudistukseen liittyy myös toimintatapojen, asiakaslupauksen ja uudenlaisen opettajuuden kehittäminen eli laaja-alainen uudistustyö on käynnissä. Opiskelijoiden visuaaliseen ilmeeseen liittyviä ehdotuksia hyödynnetään brändikokonaisuuden kehittämisessä pitkin matkaa sekä uusien ajatteluketjujen käynnistämisessä että uuden visuaalisen ilmeen kehittämisessä.  

Projekti huipentui brändiseminaariin 15.10.2013, jossa opiskelijat esittivät suunnitelmansa LAMKin johdolle. Kaikki suunnitelmat ovat nähtävillä ja kommentoitavissa suurelle yleisölle jouluun asti oppimiskeskus Fellmanniassa, Kirkkokatu 27, Lahti.

Lisätietoa

Outi Kallioinen, rehtori
p. 044 708 1400

Mari Rosberg, asiakkuuspäällikkö
p. 050 526 5825

 

Liitetiedostot

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs