Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Onnistuneilla valinnoilla Yrittäjänaisten viestintä uudelle aikakaudelle

Suomen Yrittäjänaiset

Onnistuneilla valinnoilla Yrittäjänaisten viestintä uudelle aikakaudelle

Tiedote.
Julkaistu: 20.05.2016 klo 12:19
Julkaisija: Suomen Yrittäjänaiset

Suomen Yrittäjänaisten viestintäuudistuksen harjakaisia vietettiin uutta Yrittäjänainen-lehteä ihastellessa.

Suomen Yrittäjänaiset on aloittanut yhteistyön Noon Viestinnän kanssa ja ensimmäinen osa strategista viestintäuudistusta on saatu valmiiksi Yrittäjänainen-lehden uudistuksella.  Yrittäjänainen-lehden ensimmäisessä uudessa numerossa (Yrittäjänainen 2/2016) Minna Parikka kertoo oman vision merkityksestä yrityksen kehittämisessä.

Vision lisäksi jokaisella yrittäjällä kannattaa olla oma verkosto, josta kätevästi löytyy hyödyllistä tietoa liiketoiminnan kehittämiseen ja mahdollisuus tavata samanhenkisiä yrittäjäkollegoita. Viestintä on järjestön keskeistä palvelua tietotulvan lajittelussa ja ajankohtaisten asioiden esille tuomisessa.

- Pyrimme siihen, että kukaan yrittäjänä toimiva nainen ei jäisi ilman verkostoa, toteaa Yrittäjänaisten toimitusjohtaja Marju Silander.

- Viestintäuudistuksen toteuttaminen Suomen Yrittäjänaisten kanssa on ollut sujuvaa, sillä myös sitä on ohjannut selkeä visio, sanoo Noon Viestinnän toimitusjohtaja Noora Jokinen.

- Me Noonissa uskomme laadukkaasti toteutettuun printtilehteen järjestön viestintäkanavana, kunhan kokonaisuuteen yhdistyy myös printin fiksu yhdistäminen verkkoon ja sosiaalisen median kanaviin, Jokinen sanoo. 

Seuraavaksi työn alla on Suomen Yrittäjänaisten verkkosivujen uudistus.

- Toivon, että jatkossa järjestömme pysyy uteliaana ja oppii uutta ajassa niin jäsenpalveluiden, vaikuttamistyön kuin viestinnänkin suhteen. Uudistuminen on jokaisen henkilön, yrityksen ja järjestön mahdollisuus menestyä myös tulevaisuudessa, painottaa Silander.


Lisätiedot:

Marju Silander, toimitusjohtaja, p. 050 409 2561
Seija Estlander, puheenjohtaja, p. 050 302 8460

Tutustu uudistuneeseen Yrittäjänainen-lehteen tästä.

Suomen Yrittäjänaiset on vuonna 1947 perustettu valtakunnallinen etujärjestö, joka tekee vaikuttamistyötä yrittäjänaisten hyväksi. Se on naisyrittäjyyden asiantuntemusta edustava itsenäinen kattojärjestö, johon kuuluu liki 70 paikallisyhdistystä ja noin 6 200 jäsentä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs