Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Olisiko lahtelainen, tamperelainen tai turkulainen valmis muuttamaan Kotkan-Haminan seudulle?

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Olisiko lahtelainen, tamperelainen tai turkulainen valmis muuttamaan Kotkan-Haminan seudulle?

Kutsu.
Julkaistu: 24.03.2016 klo 08:08
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kotkan-Haminan seudulla tehdään monipuolista elinkeinomarkkinointia seudun ulkopuolisille sidos- ja kohderyhmille. Yksi tärkeimmistä työkaluista markkinoinnissa ja viestinnässä on www.kotkahamina.fi -sivusto. Alkuvuodesta 2016 sivusto uudistettiin ja uudistustyön lanseeraamiseksi luotiin Kutsu kaveri Kaakkoon -kampanja. Kampanjan tavoitteena oli tehdä sivustoa sekä seutua tunnetummaksi. Ideana oli kilpailun kautta kutsua ihmisiä mukavan viikonlopun viettoon Kaakossa.

Kilpailun kautta saatiin yli 150 hakemusta ympäri Suomea ihmisiltä, jotka halusivat tulla tutustumaan paremmin sekä Kotkan-Haminan seutuun että kampanjan lähettiläinä toimiviin franchiseyrittäjä Maria Länsimieheen, peliyrittäjä Kim Soarekseen ja ammattilaisgolfari Tapio Pulkkaseen. Kampanjassa ja viikonlopun toteutuksessa ovat mukana myös Sirius Sport Resort, Ravintola Vausti, Jyrkilä Oy ja Merikeskus Vellamo.

Seudun lähettiläät valitsivat itse kutsuttavat henkilöt. Vieraiksi valikoituivat Miila Sandberg Lahdesta, Eliisa Väkevä Tampereelta ja Lauri Leppänen Turusta. Miila, Eliisa ja Lauri saapuvat Kotkaan 1.4. ystäviensä kanssa ja lauantaina 2.4. klo 10.30 alkaa tutustuminen seutuun ja sen ihmisiin. Ohjelmassa on mm. tutustumista ja keskustelua valitun seutulähettilään kanssa, vierailu Sirius Sport Resortissa ja mahdollisuus kokeilla lentoputkessa lentämistä. Sunnuntaille on varattu mahdollisuus tutustua seudun tarjontaan muutoin, ja käydä mm. kurkkaamassa Merikeskus Vellamon näyttelyitä.

Medialla on mahdollisuus tulla jututtamaan sekä seudun lähettiläitä kuin myös vieraita tervetulotilaisuuteen lauantaina 2.4. klo 10.30 Ravintola Fransmannin kabinettiin, os. Keskuskatu 21, Kotka. Tervetuloa kuulemaan mitä lähettiläät aikovat kertoa Kotkan-Haminan seudusta ja mitkä asiat kiinnostavat seudun ulkopuolelta tulevia ihmisiä!

Lisätietoja:

Mia Hämäläinen, Cursor Oy, 040 190 2541, mia.hamalainen@cursor.fi

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs