Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Nina Honkasesta Sexpon uusi blogisti

Sexpo

Nina Honkasesta Sexpon uusi blogisti

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2016 klo 20:29
Julkaisija: Sexpo

 

Kirjailija-seksuaalikasvattaja Nina Honkanen bloggaa Sexpossa tammikuusta alkaen. Hänen #onnelliseksi-bloginsa kertoo ihmissuhteiden maailmasta kehdosta keinutuoliin.

90-luvun alusta myös toimittajana ja käsikirjoittajana työskennellyt Honkanen valmistui Sexposta seksuaalikasvattajaksi keväällä 2015. Lopputyönään hän teki Yle Radio Suomelle runsaasti kuulijoita keränneen Onnelliseksi-ohjelman. Lähetyksissä Honkanen käsitteli Ylelle saapuneita kirjeitä yhdessä seksologian ammattilaisten kanssa. Samalla pohdittiin moninaisia seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden kysymyksiä, kuten fantasioita, halua ja haluttomuutta sekä vammaisten seksuaalioikeuksia.

#onnelliseksi-blogissa lähestytään arastelematta herkkiä ja kipeitäkin asioita. Honkanen itse toivoo, että hänen bloginsa rohkaisee lukijoita pysähtymään seksuaalisen hyvinvoinnin äärelle.

”Haluan blogini kautta vahvistaa myönteistä ja avointa keskustelukulttuuria, jossa ihmisen seksuaalisuus otetaan todesta kaikissa elämänvaiheissa”, Honkanen toteaa.

Lue ensimmäinen #onnelliseksi-blogikirjoitus Sexpon kotisivuilta!

***
Sexpo-säätiö on vuonna 1969 perustettu seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntijajärjestö. Koulutamme seksuaalineuvojia, -terapeutteja ja -kasvattajia sekä ylläpidämme seksuaalineuvontaa, johon tulee tuhansia yhteydenottoja vuosittain. Pyrimme siihen, että jokainen voisi toteuttaa seksuaalisuuttaan tyydyttävästi ja tasapainoisesti. Edistämme seksuaalisen vapauden, tasa-arvon ja seksuaalioikeuksien toteutumista sekä rakennamme avointa ja myönteistä seksuaalikulttuuria. Kannatamme moniarvoista yhteiskuntaa, jossa seksuaalisuuden, sukupuolen ja ihmissuhteiden moninaisuus saa kukoistaa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs