Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Nimitys Antalis Oy:ssä

Antalis Oy

Nimitys Antalis Oy:ssä

Nimitys.
Julkaistu: 13.09.2013 klo 13:31
Julkaisija: Antalis Oy

Ari Katajala (41 v.) on nimitetty Antaliksen Packaging-liiketoiminta-alueelle aluemyyntipäälliköksi 1.9.2013 alkaen. Aikaisemmin hän on toiminut Auraprint Oy:ssä myyntipäällikkönä.

Katajala vastaa Pirkanmaan, Kanta-Hämeen, Keski-Suomen ja Länsi-Suomen pakkausasiakkuuksista. Hänen toimipisteensä sijaitsee Antaliksen Tampereen myyntikonttorissa.

Liitetiedostot

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopan johtava paperitukkuketju ja merkittävä pakkaustarvikkeiden ja suurkuvatulostusmateriaalien jakelija. Antalis toimii 44 eri maassa 6000 työntekijän voimin. Suomessa Antalis Oy:n toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Yrityksen palveluksessa on 74 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2012 oli 43,6 milj. euroa. Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaamme kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät painopaperit, design- ja erikoispaperit, kartongit, tulostuspaperit, kirjekuoret, suurkuvatulostusmateriaalit sekä pakkaus-, hygienia- ja kattaustuotteet. Tutustu yritykseemme: www.antalis.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs