Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Nets tuo markan takaisin

Nets

Nets tuo markan takaisin

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2012 klo 13:34
Julkaisija: Nets

Nets tuo markan takaisin

Nets Finland on mukana Euroopan suurkaupungeista tutussa Taste-ravintolatapahtumassa, joka järjestetään Helsingissä 14.-17.6. Nets takaa festivaalin maksuliikenteen sujuvuuden ja tuo tapahtumaan oman valuutan  markan. Pääsylippua vastaan voi vaihtaa eurot festivaalimarkoiksi, jotka kelpaavat maksuvälineenä ravintoloissa ja muissa myyntipisteissä. Nets tarjoaa korttimaksupäätteet, joilla eurojen vaihtaminen markoiksi sujuu kätevästi.

”Taste of Helsinki on hieno tapahtuma, jonka toteuttamisessa olemme mielellämme mukana. Haluamme varmistaa, että maksuliikenne sujuu hyvin gourmet-väen iloksi”, Nets Finlandin myyntijohtaja Harri Kivistö sanoo.

"Kun etsimme Pohjoismaiden ensimmäiselle Taste-tapahtumalle maksupäätetoimittajaa, Nets vakuutti meidät tarjonnallaan ja asenteellaan. Sen lisäksi, että saamme teknisesti toimivat ja luotettavat laitteet, meille on hyvin tärkeää myös se, että yhteistyökumppanimme uskoo vahvasti projektiimme. Jo ensi tapaamisesta lähtien oli selvää, että Nets täyttää nämä molemmat vaatimukset", Taste of Finlandin toimitusjohtaja Barry MacNamara kertoo.

Taste of Helsinki järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Irlannista alkunsa saanut ravintolatapahtuma on valloittanut jo 12 kaupunkia Lontoosta Milanoon ja Sydneystä Amsterdamiin, mutta Helsinki on Pohjoismaiden ensimmäinen kaupunki, johon herkkutapahtuma saapuu.

Taste of Helsinki kokoaa Musiikkitalon viereen Kansalaistorille 10 huippuravintolaa, jotka tarjoavat makupaloja ruokalistojensa huippuannoksista. Mukana ovat esimerkiksi Michelin-tähditetty Demo, vuoden 2011 parhaaksi ravintolaksi valittu Farang sekä Turusta saapuva huippusuosittu Smör.

Lisätietoja:

Nets Finland Oy
myyntijohtaja Harri Kivistö
044 7552 637, hkivi@nets.eu
http://www.nets.fi 

Taste of Helsinki / Brand Events Finland Oy
toimitusjohtaja Barry MacNamara
045 887 3220, barry@tasteofhelsinki.fi
http://www.tasteofhelsinki.fi 

Nets Finland Oy tarjoaa vakaat ja luotettavat elektronisen maksamisen ratkaisut kaupankäyntiin. Nets on Suomen nopeimmin kasvava maksupäätetoimittaja ja uusien maksupalvelujen tuottaja. Nets Finland työllistää yli 70 maksamisen asiantuntijaa ja kuuluu pohjoismaiseen Nets-konserniin, jonka järjestelmillä hallinnoidaan jo 17 miljoonaa maksu- ja luottokorttia. www.nets.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs