Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Myynnin jälkilöylyt Villa Elbassa 20.8.2013 klo 14.00

Centria-ammattikorkeakoulu

Myynnin jälkilöylyt Villa Elbassa 20.8.2013 klo 14.00

Kutsu.
Julkaistu: 15.08.2013 klo 08:28
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Tämän kuun lopussa päättyvä Huomio myyntiin! -projekti on tarjonnut keskipohjalaisille yrityksille tukea myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä. Projektin aikana vuosina 2010–2013 on järjestetty kymmenittäin myynnin kehittämistapahtumia. Tilaisuuksiin on osallistunut yli 500 henkilöä 127 eri yrityksestä ja organisaatiosta. Centria ammattikorkeakoulun opiskelijat ovat osallistuneet projektin toimintaan muun muassa tekemällä kolme opinnäytetyötä sekä useita asiakastöitä osallistujayrityksille ja järjestämällä yritysworkshopin.

- Projektin tavoitteena on ollut antaa yrittäjille ja myynnin ammattilaisille tilaisuuksia tarkastella oman yrityksen myyntiä ja markkinointia ulkopuolisen silmin, projektipäällikkö Asta Aikkila-Vatanen kertoo.

Projektin aikana on ollut mahdollisuus saada ajankohtaista tietoa myynnistä, markkinoiden tilanteesta ja asiakkaiden käyttäytymisestä sekä ideoita uusiin toimintamenetelmiin.

- Toimme Kokkolaan monia valtakunnan huippunimiä, kuten Madventuresin Rikun ja Tunnan, asiakaspalveluvalmentaja  Juhana Helmenkalastajan ja viestintävalmentaja  Ismo Jokisen, jatkaa Aikkila-Vatanen.

Villa Elbassa tiistaina 20.8.2013 klo 14-19 järjestettävässä Myynnin Jälkilöylyssä vedetään yhteen projektin tuloksia. Jaetaan ruusuja ja risuja, pohditaan miten myyntiä tulee kehittää ja millaista apua jatkossa tarvitaan alueen yritysten myynnin kehittämiseen.

Median edustajat ovat tervetulleita Myynnin jälkilöylyihin:

Aika: tiistai 20.8.2013 klo 14–19 (14–16 virallinen ohjelma, 16–19 saunomista ja yhdessäoloa kalakeiton ja makkaran kera)
Paikka: Nuorisokeskus Villa Elba, Sannanrannantie 60, Kokkola

Tervetuloa!


Lisätietoja:
Projektipäällikkö Asta Aikkila-Vatanen, 044 725 0346, asta.aikkila-vatanen@centria.fi

Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

www.centria.fi/huomiomyyntiin

 

Centria ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuuri aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2013

 

Koulutusohjelmia                                   15

Aloituspaikkoja 2013                              492

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja 2012                                     528

Henkilöstömäärä                                   293

Kokonaistuotot 2012                              28 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs