Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Mondolta uusi opas tulivuorten ja ratsastusvaellusten Islantiin

A-lehdet Oy

Mondolta uusi opas tulivuorten ja ratsastusvaellusten Islantiin

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2013 klo 09:03
Julkaisija: A-lehdet Oy

Matkailulehti Mondon suositusta Islanti-opaskirjasta ilmestyy uusi, päivitetty laitos. Tuhti 340-sivuinen opaskirja kierrättää matkailijaa tulivuorisaaren ympäri ja paljastaa pääkaupunki Reykjavíkin suosituimmat ja uusimmat kuppilat, kaupat ja ravintolat, ja esimerkiksi sen, missä laulajatähti Björk käy kalakeitolla. Mondo matkaopas Islanti ilmestyy 19.3.

Oppaassa esitellään myös monia uusia luontokohteita. Lisää tilaa ovat saaneet etenkin tulivuoret ja ratsastusvaellukset.

”Islanti on suomalaisten suosikkikohteita ja moni rakastuu ihmeellisen kauniiseen maahan niin, että palaa sinne pian uudestaan”, Mondon päätoimittaja Kati Kelola sanoo. ”Toimittaja Satu Rämön kirjoittama hieno opaskirja on kerännyt matkailijoilta paljon kehuja, ja siksi haluamme tarjota Islanti-faneille nyt tuoreen, päivitetyn laitoksen.”

Kirjan tekijä, toimittaja Satu Rämö on asunut Islannissa jo vuosia ja tuntee maan läpikotaisin. ”Reykjavíkissa on paljon tekemistä ja kokemista. Parasta on kuitenkin maaseudulla. Ainakin kerran pitää kokea jonkun pienen syrjäisen kylän uimahalli, niissä pääsee kaikkein parhaiten käsiksi paikallistunnelmaan”, Rämö suosittelee.

Mondon Islanti-opas kuljettaa maan hienoimpien maisemien ääreltä myös sisään islantilaiseen mielenmaisemaan. Kirjassa käydään esimerkiksi presidentin kotona keskustelemassa saagoista, ja selvännäkijä kertoo tapaamisistaan menninkäisten kanssa.

Mondo matkaopas Islanti sopii niin ensikertaa Islantiin matkaaville - tai välilaskulla sinne pysähtyville - kuin saarivaltioon jo hurahtaneillekin. Omat vinkkinsä kirjasta löytyy esimerkiksi designmatkailijalle, ulkoilma-addiktille, islanninhevosfanille ja hemmottelulomaa kaipaavalle.

Mondo matkaopas Islanti, Satu Rämö, A-kustannus 2013. ISBN 978-952-5678-48-2.

Lisätietoja ja arvostelukappalepyynnöt: Mondon päätoimittaja Kati Kelola, kati.kelola@a-lehdet, 050 369 9964.

 

Matkailulehti Mondo kuuluu A-lehdet-konserniin, jonka muita julkaisuja ovat Apu, Avotakka, Demi, Eeva, Kauneus & Terveys, Lily.fi, Maku, Meidän Mökki, Meidän talo, Soundi, Tuulilasi, Urheilulehti, ViherPiha, Voi hyvin, ApuKrypto ja ApuRistikot. Konserniin kuuluvat myös Image, Kotivinkki, Unelmien Talo&Koti ja Trendi. Mondo matkaopas Helsinkiin kuuluu matkailulehti Mondon opaskirjasarjaan, jossa on julkaistu jo yli 20 kohdetta.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs