Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Minkälainen on kesän 2016 paras valokuva? Äänestys on käynnissä.

Mäntyharjun kunta

Minkälainen on kesän 2016 paras valokuva? Äänestys on käynnissä.

Tiedote.
Julkaistu: 01.08.2016 klo 15:41
Julkaisija: Mäntyharjun kunta

Mäntyharjussa on käynnissä kesäkuvaskaba 2016 -äänestys, jossa etsitään parasta kesäkuvaa neljän teeman voimalla. Kilpailu on ollut käynnissä heinäkuun alusta lähtien Mäntyharjun kunnan sosiaalisen median kanavissa - Facebookissa ja Instagramissa. Nyt on käynnissä äänestys vuoden 2016 parhaasta kesäkuvasta.

Äänestyksessä ovat mukana neljä parasta kuvaa, yksi kultakin teemaviikolta. Kilpailun äänestys löytyy osoitteesta bit.ly/kesäkuva2016. Kesäkuvaskaban äänestys kestää sunnuntaihin 14.8. saakka.

Kesäkuvaskaban aikana heinäkuussa otettiin teemoittain valokuvia. Kunkin teemaviikon päätteeksi valittiin viikon paras kuva, joka pääsi nyt käynnissä olevaan loppuäänestykseen. Kilpailun neljä teemaa ovat kesäherkut, kesäkaveri, rannalla ja kesäfiilis. Kaikki teemat ovat sanoja, joihin liittyy kesäistä tunnelatausta, unelmia ja muistoja.

Kilpailun äänestyksen voittaneen kuvan ottaja saa palkinnoksi itselleen ja kavereilleen seikkailuelämyksen palkitulla Mäntyharju-Repovesi -retkeilyreitillä. Kaikki kuvakilpailun viikkovoittajat ovat saaneet palkinnoksi liput Mäntyharjun elokuvateatteri Kinoon. Äänestäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Mäntyharju-aiheisia tuotepalkintoja.

 

Lisätiedot:

Markkinointipäällikkö Olli Marjalaakso, 040 774 1902, olli.marjalaakso@mantyharju.fi

Mäntyharju on noin 6200 asukkaan luonnonkaunis Etelä-Savossa. Kunnan elinvoimaisuuden vahvistaminen, yrittäjyyden edistäminen ja hyvät palvelut luovat vahvan perustan toiminnan kehittämiselle ja tulevaisuuden suunnittelulle.

Mäntyharjun kansalaisopisto on noin 1150 netto-opiskelijan, 5500 oppitunnin ja 60 opettajan vireä oppilaitos, jonka toiminta-alueena on Mäntyharjun kulttuurikunta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs