Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Miltä kuulostaisi "citymökki" Mäntyharjusta? Nyt pääset sanomaan mielipiteesi

Mäntyharjun Seudun Elinkeinojen Kehitys Oy

Miltä kuulostaisi "citymökki" Mäntyharjusta? Nyt pääset sanomaan mielipiteesi

Tiedote.
Julkaistu: 17.11.2015 klo 16:26
Julkaisija: Mäntyharjun Seudun Elinkeinojen Kehitys Oy

Mäntyharjun kunta kehittää keskusta-aluettaan, jonne on suunnitteilla uuden tyyppistä vapaa-ajan asumista. Mäntyharjulla on pitkät perinteet mökkikuntana ns. ”porttina” Järvi-Suomeen ja vapaa-ajan asukkailla on suuri merkitys kunnalle. Nyt kunnan hankkeessa ideoidaan ja selvitetään kysyntää uudentyyppisen vapaa-ajan asumisen kehittämiseen keskusta-alueella.

-Nyt lähdetään selvittämään mökkeilyn uusia tuulia ja puolivallattomasti olemmekin käyttäneet termiä "citymökkeily", Mäntyharjun seudun elinkeinojen kehitys Oy:n (Mäsek Oy) markkinointipäällikkö Olli Marjalaakso avaa hankkeen taustoja.

Syksyn aikana on kokoonnuttu työpajoihin kehittämään ideaa uudenlaisesta vapaa-ajan asutuksesta. Tausta-aineistona tälle työlle on hyvin toiminut Mäntyharjun keskustan kehittämishankkeessa tuotetut materiaalit. Työpajat tuottivat tulosta ja ideat on nyt konseptoitu kokonaisuudeksi, jota testataan laajan sähköisen kyselyn avulla. Mantyharjun kunta on lähestynyt kirjeitse 3000 henkilöä, jotka ovat kunnan nykyisiä vapaa-ajan asukkaita tai entisiä asukkaita.

-Entiset vakituiset asukkaat ovat mahdollisia paluumuuttajia, joten heihin kannattaa olla yhteydessä. Molemmat mainitut ryhmät tuntevat jo hyvin Mäntyharjun ja tulemme saamaan hyödyllistä tietoa heiltä tässä kyselyssä, selvittää Mäsek Oy:n markkinointipäällikkö.

Kallion ja Punavuoren hipstereiden näkemyksiä kaivataan

Perinteisten kirjeiden lisäksi kyselyä markkinoidaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa Facebookin, Twitterin ja Instagramin kautta. Näillä keinoilla tavoitellaan täysin uusien kohderyhmien mielikuvia Mäntyharjusta mökkikuntana. Aiemmin syksyllä valtiovarainministeriön ylijohtaja Markus Sovala haastoi haastattelussa Etelä-Savon kuntia pohtimaan, miten ne houkuttelisivat entistä paremmin pääkaupunkiseudun asukkaita.

-Nyt haasteeseen on vastattu ja aktiivista osallistumista odotetaan nyt sieltä Kallion ja Punavuoren kulmilta, heittää Marjalaakso.

Kyselyyn voi vastata osoitteessa www.bit.ly/mantyharju

Mäntyharju lyhyesti:

- suora junayhteys 7 kertaa päivässä Hki-Mäntyharju, matka-aika n. 2 tuntia

- etäisyys Helsingistä 200 km, ajoaika n. 2 tuntia

- asukkaita 6300, kesämökkejä 4800

 

Lisätiedot:

markkinointipäällikkö Olli Marjalaakso, olli.marjalaakso@mantyharju.fi, 0407741902

Liitetiedostot

Vapaa-ajan asumisen kehittäminen Mäntyharjun keskustassa -hanke toteutetaan Mäntyharjun seudun elinkeinojen kehitys Oy:n hankkeena ja sitä rahoitetaan Euroopan aluekehitysrahastosta. Rahoituksen on myöntänyt Etelä-Savon maakuntaliitto.

Mäntyharjun Seudun Elinkeinojen Kehitys Oy (Mäsek Oy) vastaa Mäntyharjun elinkeinojen kehittämisestä, kuntamarkkinoinnista, -viestinnästä ja matkailun kehittämisestä.

Tavoitteenamme on lisätä seudun houkuttelevuutta investointikohteena ja asuinpaikkana, ylläpitää toimivien yritysten kilpailukykyä, luoda uusia työpaikkoja ja huolehtia hyvän työvoiman saatavuudesta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs