Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Mikä voi Suomessa terroristeja kiinnostaa

Arktinen Banaani

Mikä voi Suomessa terroristeja kiinnostaa

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2016 klo 08:45
Julkaisija: Arktinen Banaani

 

Kansainvälisen terrorismin arvaamattomuus ja uhkakuvien kasvaminen on pakko huomioida myös turvallisina pidetyissä maissa; tässä terroristit ovat ikävä kyllä saavuttaneet osan tavoitteistaan. Suomi ei ole osallistunut aktiivisesti USA:n presidentin George W. Bushin lanseeraamaan niin sanottuun terrorismin vastaiseen sotaan, mutta se ei tarkoita sitä, että täällä tuudittauduttaisiin väärään turvallisuuden tunteeseen. Jukka Parkkarin Rakkaani, terroristi on yllätyksellinen romaani mahdollisesta iskukohteesta idyllisen kesäisessä Keski-Suomessa.

Aina tyylikäs Ramzi Khaled on eri puolilla Eurooppaa sukkuloiva liikemies, jolla on ruotsalainen rakastajatar ja suomalainen vaimo. Miehellä on myös Suuri Tehtävä, johon Opettaja on häntä valmistanut. Kuinka ollakaan, laillisesti vihityn puolison kotipaikka on rauhallinen Lievestuoreen taajama, jossa sijaitsee myös Suomen puolustusvoimien suurin asevarikko.

Pääesikunnan vastavakoilu eli tutkintaosasto saa Tukholmasta, CIA:lta ja jopa Moskovasta hälyttäviä viestejä: jotain on tekeillä keskellä Suomea. Ja pian alkaa tapahtua: niin ruotsalainen motoristijengi kuin Yhdysvaltojen Suomen suurlähetystössä majaansa pitävän CIA:n tiedusteluaseman yltiöpuuhakas päällikkö suuntaavat varikolle – kaiken kukkuraksi keskelle juuri pidettävää kertausharjoitusta. Tutkintaosaston päällikölle ja hänen lähimmille alaisilleen tulee kiire, mutta loppuratkaisu on kirjaimellisesti monen mutkan takana.

Suurimman yllätyksen Jukka Parkkari (s. 1945) on säästänyt kahdeksannen Suomen vastavakoilua kuvaavan romaaninsa loppuun.

 

Jukka Parkkari

Rakkaani, terroristi

ISBN 978-952-270-255-5

335 s. Arktinen Banaani 2016.

 

Lisätiedot: Kirjailija Jukka Parkkari, puh. 050 560 8383, jukka.parkkari@outlook.com ja Arktinen Banaani, kustannustoimittaja Vesa Anttonen, puh. 040 778 3254, vesa.anttonen@sarjakuva.com

Arvostelukappaleet: Arktinen Banaani, myynti@sarjakuva.com

Liitetiedostot

 

Arktinen Banaani tunnetaan erityisesti sarjakuvajulkaisuistaan, joiden vahvinta kotimaista kärkeä edustavat B. Virtanen, Fingerpori ja Kamala luonto. Sarjakuvakirjoja yritys on myynyt yli kaksi miljoonaa kappaletta. Viime vuosina kustannustoiminta on laajentunut myös kauno- ja tietokirjallisuuteen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs