Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Meilläkotona.fi tähtää asumisen ykkösmediaksi

A-lehdet Oy

Meilläkotona.fi tähtää asumisen ykkösmediaksi

Tiedote.
Julkaistu: 09.12.2015 klo 10:01
Julkaisija: A-lehdet Oy

Asumisen printtimedioiden markkinajohtaja A-lehdet avaa tammikuussa 2016 uuden asumisen verkkopalvelun Meilläkotona.fi:n.

Meilläkotona.fi syntyy, kun viisi Suomen suurinta ja merkittävintä A-lehtien asumisen brändiä: Avotakka, Viherpiha, Meidän talo, Meidän Mökki ja Unelmien Talo&Koti, yhdistävät asiantuntemuksensa ja inspiroivat sisältönsä. Vastaavaa palvelua Suomen markkinoilla ei ole.

Meilläkotona.fi tuo yhteen sisustamisen, remontoinnin, rakentamisen, puutarhan ja DIY-tekemisen vetovoimaisimmat sisällöt ja ratkaisut. Sivustolle tulee myös runsas ja monipuolinen Koti-TV, joka tarjoaa kuluttajille viihdyttävää ja hyödyllistä videosisältöä.

Palvelun sisällöstä vastaavat aihealueisiin syvällisesti perehtyneet ammattitoimittajat sekä 16 asumisesta, sisustuksesta ja puutarhasta bloggaavaa mielipidevaikuttajaa. Tunnettuja bloggaaja-kasvoja ovat Valkoinen harmaja, lifestyle-blogia pitävä, TV:stä tuttu Laura Ruohola, sisustamisesta ja remontoinnista kirjoittava sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen,intohimoinen puutarhaharrastaja Sonja Lumme ja hyvän elämän asioista ja asumisen ilmiöistä kirjoittava kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin. Duudsoneista tutun Hannu-Pekka Parviaisen rentohenkisessä blogissa seurataan ensikertalaisen rakennuttajanasuntomessuprojektia Härmän sydämessä

Pystymme A-lehdissä yhdistämään monipuolinen asumisen sisällön asiantuntevasti, luotettavasti ja viihdyttävästi. Sen takaavat erittäin vahvat asumisen brändimme. Meilläkotona.fi:ssä olemme satsanneet lukijaa palvelevaan ja inspiroivaan sisältöön paljon ja olemme onnellisia saadessamme tällaiset huippubloggaajat heti alusta saakka joukkomme”, A-lehtien asumisen julkaisuista vastaava luova johtaja Anneli Myller sanoo.

Meilläkotona.fi pitää sisällään myös uudenlaisia mediaratkaisuja. Esimerkiksi Talohaku-palvelu kokoaa talovalmistajien mallistot ja helpottaa kuluttajan valintoja.

Lisätiedot:
Luova johtaja Anneli Myller, 040 511 8837, anneli.myller@a-lehdet.fi
Myyntiryhmäpäällikkö Sami Onkamo, 050 414 4557, sami.onkamo@a-lehdet.fi

 

A-lehdet Oy on ylivoimainen asumisen markkinajohtaja aikakauslehdissä. Suomen suurimmat ja merkittävimmät asumisen aikakauslehtibrändit (Avotakka, Meidän Mökki, Meidän talo, Unelmien Talo&Koti, Viherpiha) tavoittavat 854 000 lukijaa (KMT Kevät 2015). 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs