Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Meilläkotona.fi tähtää asumisen digijohtajaksi

A-lehdet Oy

Meilläkotona.fi tähtää asumisen digijohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2016 klo 10:28
Julkaisija: A-lehdet Oy

Asumisen printtimedioiden markkinajohtaja A-lehdet avasi 20.1.2016 uuden asumisen verkkopalvelun Meilläkotona.fin.

Meilläkotona.fi syntyi, kun viisi Suomen suurinta ja merkittävintä A-lehtien asumisen brändiä: Avotakka, Viherpiha, Meidän talo, Meidän Mökki ja Unelmien Talo&Koti, yhdistivät asiantuntemuksensa ja inspiroivat sisältönsä.

Meilläkotona.fi tarjoaa nyt sisustamisen, remontoinnin, rakentamisen, puutarhan ja DIY-tekemisen vetovoimaisimmat sisällöt ja ratkaisut kaikille asumisesta kiinnostuneille kuluttajille. Sivustolle tulee jatkossa myös runsas ja monipuolinen Koti-TV.

”Meilläkotona.fi on kuluttajia laajasti palveleva sivusto, jossa pystymme yhdistämään viiden toimituksen ammattitoimittajien ja bloggaavien mielipidevaikuttajien laadukkaat sisällöt tarjoamalla ratkaisuja, inspiraatiota ja hyötyä. A-lehdet on asumisen printtimedioiden markkinajohtaja ja kaksi eniten myydyintä sisustuslehteä irtonumeromyynnissä Suomessa ovat Unelmien Talo&Koti sekä Avotakka. Samaan markkinajohtajuuteen tähtäämme nyt myös digipuolella”, A-lehtien asumisen julkaisuista vastaava luova johtaja Anneli Myller sanoo.

Tunnettuja Meilläkotona.fin bloggaaja-kasvoja ovat muun muassa Valkoinen harmaja, joka on yksi Suomen suosituimpia sisustusblogeja, TV:stä tuttu Laura Ruohola, sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen, intohimoinen puutarhaharrastaja Sonja Lumme sekä kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin. Duudsoneiden Hannu-Pekka Parviaisen blogissa seurataan ensikertalaisen rakennuttajan asuntomessuprojektia Seinäjoella.

”Voittaminen syntyy rohkeudesta tehdä uusia valintoja ja Meilläkotona.fi on yksi hyvä esimerkki tästä. Media- ja ratkaisuvalikkomme kasvaa koko ajan ja on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia tapoja suomalaisten puhuttelemiseen ja tavoittamiseen.  Jatkamme sisältömarkkinoinnin mahdollisuuksien suunnannäyttäjänä ja uusimpana asiana panostamme erityisesti liikkuvan kuvan tuotantoon. Näistä hyviä esimerkkejä on Meilläkotona.fin Talohaku-palvelu ja tuleva Koti-TV”, iloitsee mediamyynnin johtaja Saija Heikinheimo.

Lisätiedot: A-lehdet Oy, luova johtaja Anneli Myller, 040 511 8837, anneli.myller@a-lehdet.fi

 

A-lehdet Oy on asumisen printtimedioiden markkinajohtaja. Samaan markkinajohtajuuteen tähtäämme myös digipuolella

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs