Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Mathias Norrbackista Viasat Finlandin uusi toimitusjohtaja

Viasat

Mathias Norrbackista Viasat Finlandin uusi toimitusjohtaja

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2016 klo 09:00
Julkaisija: Viasat

MTG tänään julkaiseman tiedon mukaan Mathias Norrback aloittaa Viasat Finlandin toimitusjohtajana heinäkuussa.

 

Mathias Norrbackilla on useamman vuoden tausta Anvia -konsernissa, jossa hän on työskennellyt eri johtotehtävissä, kuten Anvian Kuluttajapalvelut-yksikön liiketoimintajohtajana ja viimeksi Anvian omistaman Watson Nordic AB:n toimitusjohtajana.

"Toivotamme Mathiaksen lämpimästi tervetulleeksi MTG:n ja Viasat Finlandin palvelukseen. Mathias on kokenut ja ansioitunut johtaja, jolla on vahva ja relevantti tausta yhdestä Suomen johtavista teleoperaattoriyrityksistä. Odotan innolla mahdollisuuttamme vahvistaa edelleen Viasatin jalansijaa Suomessa mahtavien tuotteidemme myötä", toteaa MTG:n varatoimitusjohtaja sekä MTG Ruotsin ja Suomen toimitusjohtaja Anders Jensen

"Olen erittäin innoissani aloittamassa tässä uudessa työtehtävässä ja liittymässä Viasat Finlandin tiimiin. Viasat Finland on viime aikoina voimistanut jo ennestään vahvaa tarjontaansa hankkimalla urheiluoikeudet esimerkiksi UEFA Champions Liigaan sekä Valioliigaan. Meillä on edessä upea mahdollisuus kasvattaa yrityksen liiketoimintaa sekä näkyvyyttä Suomen markkinoilla", iloitsee Mathias Norrback.

Mathias aloittaa työskentelyn Viasat Finlandissa heinäkuussa. Aiemmin toimitusjohtajana toimi Johannes Leppänen, joka on jatkanut uusissa haasteissa yrityksen ulkopuolelle.

 

Lisätietoja:

Mika Nurminen, vt. toimitusjohtaja Viasat Finland
+358 50 5521159
mika.nurminen@viasat.fi

Jessica Sjöberg, VP Corporate Communications, MTG
+46 764 94 09 13
Jessica.sjoberg@mtg.com

Liitetiedostot

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. MTG on myös Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiön CTC Median pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs