Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluyhtiö Koodiviidakko kasvoi 43 prosenttia

Koodiviidakko Oy

Markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluyhtiö Koodiviidakko kasvoi 43 prosenttia

Tiedote.
Julkaistu: 29.02.2016 klo 07:30
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

Digitaaliseen viestintään ja markkinointiin pilvipalveluita myyvä ja kehittävä Koodiviidakko Oy kasvatti liikevaihtoaan viime vuonna 43 prosenttia. Yhtiö on laajentanut tuotevalikoimansa kattamaan koko markkinointiviestinnän ketjun ja käynnistänyt onnistuneesti pilvipalveluidensa myynnin ulkomailla. Koodiviidakko tarjoaa tuotteet asiakkailleen BPaaS (Business Process as a Service) -palveluna.

Vuonna 2005 aloittanut Koodiviidakko on pitkäjänteisen kehitystyön ansiosta kyennyt kasvamaan pelkästään myyntitulojensa avulla ja perustajaosakkaiden aktiivisen johtamisen seurauksena. Vuoden 2015 liikevaihto saavutti 9,3 miljoonan euron rajan kannattavasti. Yhtiön asiakasmäärä on kasvanut sen kaikilla markkina- ja tuotealueilla.

Työntekijämäärä oli vuoden lopussa 140. Kuluvana vuonna yhtiö jatkaa rekrytointejaan niin Suomessa kuin vientimaissa. Yhtiön pääkonttori on Oulussa. Myyntitoimistot sijaitsevat Helsingissä, Berliinissä, Hampurissa, Pariisissa, Tukholmassa, Dubaissa ja Hongkongissa. Toimistojen perustaminen on aloitettu kolme vuotta sitten vaiheittain. Tukholma ja Hampuri ovat käynnistyneet vasta muutama kuukausi sitten.

Yhtiön strategiana on kasvattaa liiketoimintaansa Liana -brändin alla ennen muuta kehittyneissä EU-maissa, joissa asiakkaiden tarpeet viestinnän ja markkinoinnin pilvipalveluiden käyttöön lisääntyvät voimakkaasti tulevina vuosina. Laajennamme perustamalla ulkomaille myyntitoimistoja vuosien kuluessa testatun toimintakonseptimme mukaisesti. Teknologian toimitamme Suomesta pilvipalveluina internetin kautta. Näin pystymme skaalautumaan edullisesti lähes loputtomasti samalla kun lanseeraamme uusia, pitkälle kehitettyjä tuotteitamme asiakkaidemme käyttöön”, Koodiviidakko Oy:n hallituksen puheenjohtaja Paavo Vasala kertoo. Hän on yksi viidestä yhtiön perustajaosakkaista.

”Olemme onnistuneet rekrytoimaan huippuluokan ammattilaisia niin ohjelmistokehitykseen, teknologian hallintaan sekä myyntiin ja markkinointiin. Oulu on osoittautunut meille erinomaiseksi sijaintipaikaksi tässä suhteessa. Panostamme jatkossa erityisesti liiketoimintaprosesseihin integroitavaan tuotekehitykseen ja asiakaspalveluun pysyäksemme maailman mittakaavassa edelleen kärkijoukossa varsin nopeasyklisessä ja rajussakin kilpailussa. Nyt olemme teknisesti todistetusti aivan maailman ykkösryhmää, koska päihitämme kilpailijoita ulkomailla jatkuvasti”, toimitusjohtaja ja perustajaosakas Samuli Tursas kertoo.

Yhtiö uskoo, että liikevaihdon kasvu kiihtyy lähivuosina merkittävästi, kun uusien myyntitoimistojen toiminta pääsee täyteen vauhtiinsa.

 

Lisätietoja:

Paavo Vasala, Hallituksen puheenjohtaja
p. 0500 586 737
paavo.vasala@viidakko.fi

Samuli Tursas, Toimitusjohtaja
p. 040 5135 890
samuli.tursas@viidakko.fi

www.viidakko.fi
www.lianatech.com
www.prcloud.fi

Koodiviidakko Oy on Suomen johtava digitaalisiin markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluihin erikoistunut yritys. Koodiviidakolla on yli 3000 asiakasta, joihin kuuluvat muun muassa Bosch, Landrover, Lapland Hotels, Mazda, Radisson Blu ja Stockmann. Valtaosa yhtiön reilusta 140 työntekijästä toimii yhtiön pääkonttorilla Oulussa.

Koodiviidakko sai valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon vuonna 2012. Lisäksi yhtiö on sijoittunut teknologiayritysten kasvua mittaavalle Deloitte Technology Fast 50 -listalle jo kuutena vuonna peräkkäin. Liana Technologies -brändillä toimivat yhtiön toimistot ovat Dubaissa, Pariisissa, Berliinissä, Hampurissa, Hong Kongissa ja Tukholmassa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs