Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Mäntyharjussa alkaa kesätyöhaku - 24 nuorelle töitä

Mäntyharjun kunta

Mäntyharjussa alkaa kesätyöhaku - 24 nuorelle töitä

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2016 klo 11:00
Julkaisija: Mäntyharjun kunta

Mäntyharjun kunta tarjoaa kesätyön 24 nuorelle kesällä 2016. Kesätöihin voivat hakea 15-17 -vuotiaat mäntyharjulaiset nuoret. Kesätyöjaksot ajoittuvat kesä- ja heinäkuulle. Jaksot ovat kolmen viikon mittaisia. Työtehtäviä löytyy aina kotihoidon avustustöistä ulkona tehtäviin kunnossapitotöihin sekä kunnan markkinointiin eli kuvaamiseen ja kirjoittamiseen.

-On hienoa, että pystymme tarjoamaan nuorille tällaisia tutustumismahdollisuuksia työelämään. Tässä pääsee samalla myös tutustumaan kunnan monipuoliseen toimintaan, toteaa nuorisotyöntekijä Matti Vesterinen.

Kesätöitä on tarjolla kunnan teknisissä palveluissa, perusturvapalveluissa, sivistyspalveluissa ja elinkeinoyhtiö Mäsek Oy:ssä. Lukuisan työpaikkamäärän mahdollistajana on kunnan lisäksi Suur-Savon Osuuspankki, joka on merkittävä yhteistyökumppani.

-Haluamme kiittää Osuuspankin väkeä tästä yhteistyön avauksesta. Ilman heitä emme pystyisi tarjoamaan kesätyötä näin monelle nuorelle, kiittelee hallinto- ja talousjohtaja Tuomo Penttinen.

Kesätöitä voi hakea kunnan verkkosivuilta löytyvän hakemuslomakkeen kautta. Lomakkeen voi täyttää ja jättää myös paperisena versiona kunnan yhteispalvelupisteessä. Hakuaika alkaa maanantaina 21.3.2016 ja päättyy perjantaina 8.4.2016 klo 15.00.

 

Lisätiedot:

Nuorisotyöntekijä Matti Vesterinen, matti.vesterinen@mantyharju.fi, 044 770 7228

Mäntyharju on noin 6200 asukkaan luonnonkaunis kulttuurikunta Etelä-Savossa. Kunnan elinvoimaisuuden vahvistaminen, yrittäjyyden edistäminen ja hyvät palvelut luovat vahvan perustan toiminnan kehittämiselle ja tulevaisuuden suunnittelulle.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs