Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Makuviikosta Suomen johtava ruokakassipalveluiden toimittaja

A-lehdet Oy

Makuviikosta Suomen johtava ruokakassipalveluiden toimittaja

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2016 klo 10:05
Julkaisija: A-lehdet Oy

Suomen johtavat ruokakassiyritykset SyöHyvin ja Middag yhdistyvät uudeksi Makuviikko-yhtiöksi ja aloittavat laajan mediakumppanuuden A-lehtien kanssa. Makuviikko lupaa perheille parempaa arkiruokaa yhteisen pöydän ääressä.

Vuodesta 2010 toimineet SyöHyvin ja Middag toimittavat koteihin valmiin ruokakassin raaka-aineineen ja resepteineen viikon aterioihin. Malli on suosittu Ruotsissa ja muualla maailmassa, mutta Suomesta on toistaiseksi puuttunut vahva toimija, joka pystyisi kasvattamaan toiminnan valtakunnalliseksi ja suuren yleisön tuntemaksi.

Makuviikon idea on joka toinen viikko kotiovelle toimitettava ruokalähetys

Makuviikko-ruokalähetys sisältää asiakkaan valinnan mukaan raaka-aineet kolmen tai viiden päivän aterioihin resepteineen.Kiireiselle kuluttajalle laadukkailla ja valikoiduilla raaka-aineilla, kotiin toimituksella ja testatuilla resepteillä on arvoa.  Samalla ruoan hävikki ja turhat ostokset vähenevät.

Makuviikko on palveluna tilattavissa molemmilla kotimaisilla kielillä.

Perheet yhteisen pöydän ääreen

”Yhdistämällä Middag- ja SyöHyvin -yritykset saamme vahvan asiakaspohjan ja yli neljän vuoden kokemukset toimivasta palvelusta. A-lehdet tuo vahvan myynti- ja kohderyhmäosaamisen sekä laadukkaat mediat Makuviikon kasvun kiihdyttämiseen. Iskulauseemme tulee olemaan "Syödään yhdessä", ja haluamme, että suomalaisissa kodeissa syödään yhä useammin yhteinen päivällinen", Makuviikko-yhtiön perustajat Mariella Backmansson ja Stephan Kristiansson kertovat.

Ruokakassimarkkinalla on vielä tilaa

Yhteistyö Suomen johtavien ruokakassitoimijoiden kanssa mahdollistaa A-lehdille syvällisemmän näkymän ruoan verkkokauppaan. ”Yhteistyön myötä meillä on mahtava mahdollisuus päästä näkemään, kuinka laajaa kysyntää tällaiselle palvelulle on Suomessa”, A-lehtien liiketoimintajohtaja Pirjo Nurmilaukas iloitsee.

Palvelun helppous ja valtakunnallisuus ovat kasvun avaintekijöitä

"Kokemuksemme konserniimme kuuluvasta sisustamisen verkkokauppa Finnish Design Shopista ovat olleet erittäin rohkaisevia. Sisältöjen ja verkkokaupan yhdistäminen tulee olemaan voittajakonsepti. Uskomme, että Makuviikko tulee kiihdyttämään hitaasti käynnistynyttä ruoan verkkokauppaa helppoudellaan ja kasvamaan merkittäväksi liiketoiminnaksi", A-lehtien uudesta digitaalisesta liiketoiminnasta vastaava johtaja Petri Pekki kertoo.

Lisätietoja:

Makuviikko Oy, Mariella Backmansson, toimitusjohtaja, 040 672 0900

A-lehdet Oy, Pirjo Nurmilaukas, liiketoimintajohtaja, 050 414 4265

A-lehdet Oy, Petri Pekki, johtaja, uusi digitaalinen liiketoiminta ja M&A, 0400 768 801

 

 

Makuviikko on ratkaisu kiireiseen arkiruuanlaittoon. Makuviikko toimittaa koteihin lähetyksen, joka sisältää laadukkaat raaka-aineet ja helpot reseptit perheen yhteisiin aterioihin. Sisältö koostuu sesongin parhaista raaka-aineista ja hankitaan valikoiduilta toimittajilta.

A-lehdet-konserni on suomalainen mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy, Finnish Design Shop Oy ja Improve Media Oy. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Konserni julkaisee 20:tä kuluttajille suunnattua aikakauslehteä, lähes 30:tä asiakaslehteä ja noin 25:tä eri verkkopalvelua, joista suosituimpia ovat yhteisölliset Demi, Lily, FitFashion ja Maku.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs