Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Mainostoimisto SST Lahden ammattikorkeakoulun markkinointiviestinnän kumppaniksi

Lahden ammattikorkeakoulu

Mainostoimisto SST Lahden ammattikorkeakoulun markkinointiviestinnän kumppaniksi

Tiedote.
Julkaistu: 23.11.2015 klo 09:54
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulu, LAMK kilpailutti kumppanin markkinointiyhteistyöhön ja asetettujen kriteereiden perusteella sopivimmaksi valikoitu turkulainen Mainostoimisto SST. Yhteistyö käynnistyy marraskuun lopussa ja ensimmäisiä toimeksiantoja voidaan briefata jo sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa. Yhteistyössä Mainostoimisto SST:n kanssa suunnitellaan ja toteutetaan LAMKin viestinnän linjausten ja graafisen ohjeiston mukaista markkinointiviestintää sekä yksittäisiä tuotteita tai kampanjoita niin printtinä kuin verkossakin.

- LAMK tarvitsi graafisen suunnittelun töihin lisäjoukkoja ja siksi oli järkevää kilpailuttaa yksi kumppani, jolla on kapasiteettia vastata nopeasti ja ammattitaidolla tarpeeseemme. Tällä mallilla meillä on mahdollisuus saada töiden ruuhkautuessa nopeammin markkinointimateriaalia markkinoinnin eri tarpeisiin, sanoo LAMKin yhteyssuunnittelija Heidi Metso

Tehokkuutta lisää myös se, ettei Lahden ammattikorkeakoulun eri toimijoiden tarvitse enää jatkossa tehdä erillisiä kilpailutuksia markkinointiviestinnän palveluista, sillä nyt se on tehty yhteisesti koko LAMK tasolla, olipa kyseessä hankeviestinnän ratkaisut tai jokin yksittäisen alan erityinen tarve.

- Lahden ammattikorkeakoulun markkinointiviestintä on ollut jo aiemmin todella aktiivista ja laadukasta. Lähdemme nyt innolla heidän kumppanikseen sparraamaan heitä entistäkin parempaan markkinointiin ja viestintään. SST on kokenut ja monipuolinen toimisto, jonka vahvuudet ovat tänä päivänä etenkin digitaalisessa sisällöntuotannossa ja markkinoinnissa. On ilo päästä tekemään yhteistyötä erittäin tasokkaasta opetuksestaan tunnetun korkeakoulun kanssa, toteaa Mainostoimisto SST:n asiakkuusjohtaja Nina Honkaranta.    

Lisätietoja
Heidi Metso, yhteyssuunnittelija LAMK, 044 708 1771
Nina Honkaranta, asiakkuusjohtaja, Mainostoimisto SST Oy, 44 084 6014

 

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs