Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Maestron uusi strategia: Omnikanavainen asiakaskokemus vihdoin kauppiaan työvälineeksi

Maestro

Maestron uusi strategia: Omnikanavainen asiakaskokemus vihdoin kauppiaan työvälineeksi

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2016 klo 08:00
Julkaisija: Maestro

Suomalainen ohjelmistotalo Maestro teroittaa strategiaansa kaupan alalla ja tilitoimistoissa. Maestron Unelmien Kauppapaikka -konseptin myötä kauppias voi nyt hallita verkkokaupan ja kivijalan tietovirtoja yhdellä järjestelmällä viiden erityisohjelmiston sijaan. Toinen konsepti, Verso, yhdistää ammattilaisten työkalut kirjanpitäjille sekä mobiilikäyttöiset palvelut tilitoimiston asiakkaille. Uutta strategiaa tukee Maestron ammattilaishallitus, joka tuo voimakkaan panoksen suoraan suomalaisen kaupan näköalapaikoilta. Mukaan kutsuttiin Keskon hallituksen puheenjohtaja.

Kauppias: älä unohda kivijalkaa verkkokaupan pyörteissä

“Tutkimuksien mukaan yli 70 % kuluttajista aloittaa asiointinsa ja ostokokemuksensa verkossa, mutta silti leijonan osa kaupasta kuluttajabisneksessä tehdään edelleen kivijalassa. Ilman verkkoa yritystä ei käytännössä ole, mutta perinteinen myymälä tarvitaan asiakkaiden palvelemiseksi. Molemmille on paikkansa” tiivistää Maestron toimitusjohtaja Mika Savolainen.

Maestron Unelmien Kauppapaikka -konsepti tarjoaa kaupan ja palvelualan yrityksille uudenlaisen mahdollisuuden yhdistää verkkokauppa ja kivijalkakauppa yhtenäiseksi kokonaisuudeksi ilman rajapintoja. Monet kilpailijoista tarjoavat monen eri ohjelmiston himmeliä.

“Kuluttaja saa saman palvelun ostotavasta ja -paikasta riippumatta, kun asiakastiedot, ostohistoria sekä tuotetiedot löytyvät yhdestä paikasta. Kun kuluttaja ostaa tuotteen, toiminnanohjaus hoitaa prosessin tästä aina taloushallintoon saakka. Tämä jos mikä on konkreettista omnikanavaisuutta”, jatkaa Savolainen.

Tilitoimistoille ammattilaisten työkalut, asiakkaille ketterät ohjelmistot

Maestron toinen konsepti, Verso-kumppanuusohjelma, on itsenäisten tilitoimistojen verkosto. Verso tarjoaa tilitoimistoille ammattimaiset ohjelmistot ja asiakkaiden käyttöön yhtenevät ja nykyaikaiset taloushallinnon ratkaisut. Verso-ohjelmassa on mukana satakunta itsenäistä suomalaista tilitoimistoa. 

Johto järeillä hartioilla

Maestro luottaa johdossa hallitusammattilaisiin ja kaupan alan erikoisosaajiin. Hallituksen puheenjohtajana toimii Turo Puittinen, joka on tehnyt 30 vuoden uran yrittäjänä ja toimi myös pitkään Maestron toimitusjohtajana. Hallituksen jäsenet ovat Seppo Kokkola, joka on Tekniset-ketjun toimitusjohtaja ja on toiminut lukuisien erikoiskaupan ketjujen johtotehtävissä sekä Heikki Halme, hallitusammattilainen, sijoittaja ja ohjelmistotalo Solitan perustaja.  Uusimpana Maestron hallitusta tuli vahvistamaan Esa Kiiskinen, joka on mm. Keskon hallituksen puheenjohtaja.

 

LISÄTIETOJA 

Mika Savolainen
Toimitusjohtaja, Maestro
Mika.savolainen@maestro.fi
p. 0207 505 636

Maestro on suomalainen ohjelmistotalo. Kaupan ja palvelun aloille konseptimme
on Unelmien Kauppapaikka, jossa ERP ja verkkokauppa yhdistyvät saumattomasti. 
Tilitoimistoja palvelemme elinvoimaisen Verso-kumppanuusohjelman myötä.

Tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme menestymään.

www.maestro.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs