Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Maaliskuussa nostetaan omaa häntää työpaikoilla – Minä olen hyvä! -viikko 4.-8.3.2013

Yllätetään yhteiskunta

Maaliskuussa nostetaan omaa häntää työpaikoilla – Minä olen hyvä! -viikko 4.-8.3.2013

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2013 klo 09:57
Julkaisija: Yllätetään yhteiskunta

 

Jokaisella meistä on oikeus olla ylpeä työstään ja osaamisestaan. Terve itsetunto ja oman osaamisen arvostus ei ole samaa kuin ylimielisyys. Sitä paitsi itsestään puhuminen tekee hyvää! Wall Street Journalin mukaan Harvardin yliopistossa tehdyt tutkimukset osoittavat, että itsestään puhuminen vaikkapa Facebookissa tai Twitterissä laukaisee aivoissa samanlaisen hyvänolon tunteen kuin ruoka, raha tai seksi.

 

Maaliskuussa on siis lupa nostaa omaa häntää ja tuoda omia hyviä puoliaan esiin esimiehelle, työkavereille ja tietysti itselleen. Helmikuussa kehuttiin kaveria selän takana, nyt vietetään Minä olen hyvä! -viikkoa 4.-8.3.2013.

Minä olen hyvä! -viikon tarkoitus on tärkeä ja vakava. Sitä ei kuitenkaan saa toteuttaa liian vakavasti, itsensä kehuminen ja omien hyvien puolien esiin tuominen voi olla myös hauskaa, innovatiivista ja erilaista – sillä voi nostaa koko työyhteisön fiilistä.

 

Minä olen hyvä! -viikkoon voi osallistua jokainen, myös työkaverin tai muita työyhteisöjä voi haastaa mukaan kampanjaan. Katsokaa kuka parhaiten nostaa omaa häntäänsä! Kehun tai tarinan siitä kuinka teemaa toteutti voi laittaa myös vaikkapa Yllätetään yhteiskunta Facebook-sivulle.

 

Kulkuväline mielekkääseen päivään on Yllätetään yhteiskunta -ryhmän käynnistämä kampanja, joka pyrkii parantamaan fiilistä ja yhteishenkeä työpaikoilla. Kampanja alkoi lokakuussa 2012. Kampanjan ensimmäinen teema oli "STOP! Pysähdy ja pysäytä!", sen jälkeen seurasivat "Yllätä työkaverisi lounaspyynnöllä", "Anna kiitos", "Anna aikaa" sekä "Kehu kaveria selän takana". Kulkuväline-kampanja ja sen mukana parempi fiilis ovat levinneet hienosti työpaikoille. Osallistuvien työyhteisöjen jäsenet ovat jakaneet kokemuksiaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Jokainen jaettu tarina palkitaan, lisäksi kuukauden paras tarina saa erikoispalkinnon.

Lisätietoja:

Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

 

 

Luettelo tähän mennessä mukaan ilmoittautuneista yrityksistä:

http://www.yllatetaanyhteiskunta.fi

 

 

facebook.com/YllatetaanYhteiskunta

twitter.com/yy_verkosto

mailto:info@devoi.fi

 

Ryhmä ennakkoluulottomia yritysjohtajia perusti Yllätetään yhteiskunta -ryhmän vuonna 2007 synnyttämään uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -hankkeista pisimmälle on ehtinyt Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU, jota tällä hetkellä vetää Suomen Ympäristökeskus. Toinen merkittävä ja tunnettu idea on nuorten työttömyyden ehkäisemiseen pyrkivä Uusien mahdollisuuksien tori. Yllätetään yhteiskunta luo ennakkoluulottomia ja ennen näkemättömiä toimintamalleja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen yritysten ja julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs