Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Maajoukkue pukeutuu Helly Hanseniin

Hiihtoliitto

Maajoukkue pukeutuu Helly Hanseniin

Tiedote.
Julkaistu: 30.05.2014 klo 16:53
Julkaisija: Hiihtoliitto

Maastohiihdon maajoukkue on saanut uuden yhteistyökumppanin, kun Helly Hansenin liittyy mukaan suomalaisten tukijoukkoihin.

Suomen maastohiihdon maajoukkue on sopinut uuden pitkäaikaisen yhteistyökumppanuuden Helly Hansenin kanssa. Norjalaislähtöinen urheiluun ja ulkoiluun erikoistunut vaate- ja varustekumppani haluaa panostaa enenevässä määrin myös kestävyysurheiluun.
”Olemme sitoutuneet tekemään parhaita urheilu- ja ulkoilutuotteita ammattiurheilijoille sekä aktiivisille ulkoilijoille jo 137 vuoden ajan. Me olemme todella innoissamme, kun saamme lisätä Suomen hiihtomaajoukkueen mukaan maailmanlaajuiseen yhteistyökumppaneidemme listaan”, Helly Hansenin toimitusjohtaja Peter Sjølander kertoo.

Suomen Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala on tyytyväinen vahvistaessaan yhteistyösopimuksen Helly Hansenin kanssa. ”Helly Hansen on tunnettu premium-merkki ja kasvava brändi Suomessa. Heillä on laaja vaate- ja tuotevalikoimansa niin huippu-urheiluun kuin vapaa-ajan vaatetukseenkin. Maastohiihdon suosio Suomessa on korkea ja koko ajan kasvussa, ja meillä on ilo tehdä yhteistyötä Helly Hansenin tuotteiden tunnettuuden edistämiseksi myös kestävyysurheilussa. Meille yhteistyö tarkoittaa luonnollisesti laadukkaita vaatteita, mutta myös kansainvälistä näkyvyyttä maajoukkueellemme ja meidän muille kumppaneillemme”, Kulmala kertoo.

Helly Hansenilla on vahva usko suomalaisten menestyksen jatkumiseen. ”Meille yhteistyö ei ole pelkästään ammatillista ja tuotekehittelyä, vaan myös henkilökohtaisen ylpeyden aihe. Helly Hansenilla useat työntekijöistä sekä harjoittelevat että intohimoisesti seuraavat hiihtoa. Odotamme mielenkiinnolla joukkueen tukemista sekä tulevina vuosina menestyksen yhdessä juhlistamista” , Sjølander iloitsee.

Kulmalan mukaan vaate- ja varustesopimuksen myötä joukkueen kilpailukykyä on jälleen vahvistettu tärkeällä osa-alueella. “Päästäksesi maailman huipulle, urheilijat tarvitsevat oman tekemisensä lisäksi tuekseen ammattitaitoisia ihmisiä, mutta myös huippulaatuiset välineet ja vaatetuksen. Tasoitusta ei saa antaa millään osa-alueella”, Kulmala kertoo.

 

Lisätietoja:
Hiihtoliiton toiminnanjohtaja
Mika Kulmala 040 576 1001

 

LiitetiedostotTutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs