Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Maailman paras jääkiekko valtaa uuden Viasat Jääkiekko HD –kanavan

Viasat

Maailman paras jääkiekko valtaa uuden Viasat Jääkiekko HD –kanavan

Tiedote.
Julkaistu: 22.06.2016 klo 10:00
Julkaisija: Viasat

 

Viasatin legendaarinen Viasat Hockey Finland –kanava tekee paluun uudistuneena Viasat Jääkiekko HD –kanavana. Kanavalla nähdään maailman parhaiden kiekkoliigojen KHL:n ja NHL:n lisäksi myös vuoden odotetuin kiekkoturnaus World Cup. Uusi kanava aloittaa lähetykset elokuun alussa. Samalla Viasat tuo lätkäfaneille oman Viasat Jääkiekko –kanavapaketin, joka sisältää Viasatin kiekkotarjonnan.

Koska maailman paras kiekkotarjonta ansaitsee arvoisensa tuotteistuksen, avaa Viasat syksyllä (1.8.) uuden Viasat Jääkiekko HD –kanavan. Uusi kiekkokanava on pyhitetty täysin huippujääkiekolle ja kanavalla nähdään suorien lähetysten lisäksi myös  KHL- ja NHL-studiolähetykset. Kiekkofanien on mahdollista jatkossa tilata myös ainoastaan lempiurheiluaan kun Viasat paketoi kiekkolähetykset yhteen Viasat Jääkiekko –kanavapakettiin.

Elokuussa käynnistyy Viasatin kaikkien aikojen kovin kiekkokausi. Kausi alkaa elokuun lopussa kun KHL starttaa ja  Jokerit pääsee näyttämään mihin uusiutunut joukkue kykenee. Syyskuun alussa hypätään mukaan Leijonien matkaan World Cupissa. Viasat seuraa turnausta heti 8.9. Helsingissä pelattavista harjoitusotteluista alkaen aina viimeiseen finaaliotteluun. Uudella Viasat Jääkiekko HD –kanavalla nähdään kaikki World Cup –ottelut suomenkielisellä selostuksella. Kisan pääselostajana toimii Viasatin kiekkoääni Antti Mäkinen. World Cup –huuman laskeuduttua käynnistyykin jo 99. NHL-kausi 12.10. Tällöin  nähdään nuoret suomalaislupaukset kuten Patrik Laine, Jesse Puljujärvi ja Sebastian Aho todennäköisesti ensimmäistä kertaa NHL-jäillä.

"Kolme maailman parasta kiekkotuotetta nähtävissä samalla kanavalla. Sen voisi kuvitella saavan maltillisemminkin jääkiekkoa seuraavan penkkiurheilijan innostumaan. NHL-kausi maamme superlupauksineen on suomalaisittain todella kiinnostava! Uuden Viasat Jääkiekko HD -kanavan myötä tulemmekin lisäämään myös laadukkaiden NHL-studioiden määrää," lupaa Viasatin kiekkotuottaja Iiro Harjula.

"NHL ja KHL tarjoavat meille jääkiekkofanaatikoille hienoja ja vauhdikkaita hetkiä elokuusta aina kesäkuulle asti. Tähän kun lisätään vielä kaikkien aikojen kovin jääkiekkoturnaus World Cup sekä lisämausteena NHL:n päivittäiset erikoislähetykset sekä ulkoilma-pelit, niin Viasatin tuleva kiekkokausi alkaa lähennellä täydellisyyttä,” hehkuttaa Viasatin kiekkoselostaja Antti Mäkinen.


Saatavuus:

Viasat Jääkiekko HD –kanava on 1.8. alkaen saatavilla operaattoreiden kautta antenni-, kaapeli- ja IPTV-jakelussa sekä Viasatin omissa satelliittipaketeissa. Kanava kuuluu Viasat Kulta, Viasat Urheilu ja Viasat Jääkiekko (1.8. alkaen)
-kanavapaketteihin. Lisätietoja www.viasat.fi.


Jääkiekko-kanavapakettiin kuuluvat kanavat:

- Viasat Jääkiekko HD
- Viasat Hockey HD
- Viasat Urheilu HD
- NHL Xtra -kanavat

Kanavien ja kanavapaketin saatavuudessa saattaa olla operaattorikohtaisia eroja.

 

Lisätiedot:

Ville Klinga, vastaava tuottaja, Viasat Sport
+358 40 5535588
ville.klinga@viasat.fi

Erika Miramo, Head of Marketing & PR, Viasat Finland
+358 40 5485777
erika.miramo@viasat.fi

Liitetiedostot

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (antenni, kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs