Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Luomu Lastut maistuvat rosmariinille ja merisuolalle. Uutuudet esittäytyvät viikonloppuna Helsingin messukeskuksessa

Ab Chipsters Food Oy Luomu Lastut

Luomu Lastut maistuvat rosmariinille ja merisuolalle. Uutuudet esittäytyvät viikonloppuna Helsingin messukeskuksessa

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2013 klo 14:24
Julkaisija: Ab Chipsters Food Oy Luomu Lastut

Vuosi sitten markkinoille tuotu luomuperunalastuperhe täydentyy uutuuksilla tänä keväänä. Lähiruoka&luomu –messuilla esitellään luomuvaihtoehdot niin tuttuun ja turvalliseen poimuperunalastuun kuin aivan uudenlaiseen makumaailmaan: kevään tähti on rosmariinilla maustettu lastu, joka  sopii napostelun lisäksi myös ruoanlaittoon. Osastolla 2e48 maistatetaan uutuuksia koko viikonlopun ja toimittajat kutsutaan noutamaan uutuustuotenäytteet paikan päältä.

Uudet rosmariinilla maustetut Luomu Lastut sekä poimutetut Luomu Lastut on valmistettu luomuperunasta, -mausteista ja -auringonkukkaöljystä perinteisellä kettle cooking- eli uppopaistomenetelmällä. Luomulaatuiset perunalastut kiinnostavat erityisesti kuluttajia, jotka arvostavat hyvää makua, puhtaita raaka-aineita ja huolellista valmistusprosessia.

- Olemme saaneet erinomaista palautetta tuotteistamme. Maku ja valmistusmenetelmästä johtuva erityinen rapeus ja tuoreuden tuntu ovat näiden tuotteiden ostajille tärkeää. Luomu on merkittävä lisäarvo tuotteillemme: luomu tuotantotapana puhuttelee vastuullisista valinnoista ja laadusta kiinnostunutta kuluttajaa. Nykyään etsitään luomuvaihtoehtoja jo kaikissa tuoteryhmissä, ei enää pelkästään maidoissa ja kananmunissa, kertoo tuotepäällikkö Nina Pärssinen Chipstersiltä.

Piknik-koriin ja lisäkkeeksi

Uutuudet tulevat markkinoille vapun aloittaman piknik- ja kevätjuhlakauden kynnyksellä.

- Halusimme luoda kaksi erilaista tuotetta lastujen ystäville. Rosmariinilastut ovat gourmet-tyylisiä perunalastuja, jotka sopivat juhlahumuun, mutta myös esimerkiksi kesäisten grilliruokien lisäkkeeksi. Ne on suunniteltu pitäen mielessä aikuiset laatutietoiset herkuttelijat. Rosmariinilastumme ovat toistaiseksi ainoat laatuaan maamme markkinoilla, ja niissä on aito rosmariinin maku, kertoo tuotepäällikkö Nina Pärssinen.

Kevään toinen uutuus, poimutetut Luomu Lastut taas tuo vaihtoehdon Suomen suosituimpaan perunalastukategoriaan. Kettle cooking –uppopaistomenetelmä tekee näistä poimuista aivan erityisiä: rapeuden takaavaa keittotapaa ei Euroopassa ole ennen poimutetuissa lastuissa käytetty. Poimuluomulastut ovat erinomaisia juhla- ja leffailtanaposteltavia, joiden poimuihin uppoaa mukava määrä herkullista dippiä.

Maun takana luomuraaka-aineet ja keittomenetelmä

Kaikki Luomu Lastut saavat makunsa laadukkaista luomuraaka-aineista – perunasta, auringonkukkaöljystä ja mausteista -  ja valmistusmenetelmästä. Aidon kettle cooking -valmistusmenetelmän ansiosta lastut ovat erityisen rapeita ja maukkaita, eivätkä kaipaa lisäaineita parantamaan makua tai koostumusta.

- Perinteisessä uppopaistomenetelmässä perunalastut keitetään isossa kattilassa laskemalla ne öljyyn pienissä erissä. Näin öljyn lämpötila on helppo pitää tasaisena, ja lastuista tulee todella rapeita ja herkullisia. Paistamme tuotteet tällä hieman enemmän vaivaa vaativalla menetelmällä, koska mielestämme laadukkaat tuotteet valmistetaan huolella eikä mutkia oikoen. Siitä meitä ovat kiittäneet myös kuluttajat, kertoo Pärssinen.

Luomu Lastut esittäytyvät Lähiruoka ja luomu –messuilla osastolla 2e48. Tule noutamaan näytekassisi osastoltamme viikonlopun aikana!

Lisätiedot
Nina Pärssinen, puh. 040 7763 997

www.facebook.com/chipsterslastu

www.chipsterslastu.fi

Tuotetiedot

UUTUUS Chipsters Luomu Lastu Rosmariini myydään 150 g pusseissa. Lastut on tehty luonnonmukaisesti viljellystä perunasta ja paistettu luomuauringonkukkaöljyssä. Lastut on maustettu suolalla, luomurosmariinilla ja muilla luomumausteilla.

UUTUUS Chipsters Luomu Lastu Poimutettu myydään 150 g pusseissa. Lastut on tehty luonnonmukaisesti viljellystä perunasta ja paistettu luomuauringonkukkaöljyssä. Lastut on maustettu merisuolalla.

Chipsters Luomu Lastu Juures myydään 75 g pusseissa. Lastut on tehty luonnonmukaisesti viljellyistä perunasta, palsternakasta ja punajuuresta ja paistettu luomuauringonkukkaöljyssä. Lastut on maustettu merisuolalla.

Chipsters Luomu Lastu Merisuola myydään 150 g pusseissa. Lastut on tehty luonnonmukaisesti viljellystä perunasta ja paistettu luomuauringonkukkaöljyssä. Lastut on maustettu merisuolalla.

Chipsters Luomu Lastu ChiliGrilli myydään 150 g pusseissa. Lastut on tehty luonnonmukaisesti viljellystä perunasta ja paistettu luomuauringonkukkaöljyssä. Lastut on maustettu suolalla ja luomumausteilla, mm. valkosipulilla, paprikalla chilillä ja korianterilla.

Chipsters Luomu Lastu Kermaviili & Sipuli myydään 150 g pusseissa. Lastut on tehty luonnonmukaisesti viljellystä perunasta ja paistettu luomuauringonkukkaöljyssä. Lastut on maustettu suolalla ja luomumausteilla, mm. sipulilla, persiljalla ja valkosipulilla.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs