Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Lisää naisenergiaa kauppakeskus Skanssiin

Lisää naisenergiaa kauppakeskus Skanssiin

Julkaistu: 19.01.2009 klo 12:46
Julkaisija:

Miia Saarikko on nimitetty Turkuun valmistuvan Kauppakeskus Skanssin markkinointipäälliköksi.

Miia Saarikko on nimitetty Turkuun valmistuvan Kauppakeskus Skanssin markkinointipäälliköksi.

Saarikko siirtyy Skanssiin voimakkaasti kasvaneesta ja hyvin menestyneestä kenkämuotiin keskittyvästä Mekka-ketjusta, jossa hän vastasi ketjun lähes 30 myymälän markkinointiviestinnästä ja uusista myymäläavauksista.

– Useimmat Mekka-ketjun myymälät sijaitsivat kauppakeskuksissa, joten kauppakeskusympäristö ja erilaisten keskusten markkinointitoimenpiteet ovat entuudestaan hyvin tuttuja, Saarikko kertoo.

Saarikko vastaa yhdessä Skanssin kauppakeskuksen johtajan Kirsi Keskitalon kanssa muun muassa Skanssin avausmarkkinoinnista. Keskitalo korostaa, että avajaismarkkinoinnissa onnistuminen on todella tärkeää keskuksen ja siellä toimivien liikkeiden menestymisen kannalta.

– On kunniatehtävä olla mukana rakentamassa Skanssista menestyvää kauppakeskusta. Skanssi on hyväntuulinen ja moderni kauppakeskus, jonne on helppo tulla. Monipuolinen valikoima erikoisliikkeitä yhdistettynä upeaan arkkitehtuuriin tekevät Skanssista ainutlaatuisen paikan tehdä ostoksia ja viihtyä, Saarikko sanoo.

Lisätietoja:
Kauppakeskus Skanssi, Miia Saarikko, markkinointipäällikkö, puh. 040 759 5450, miia.saarikko@skanssi.fi
Kauppakeskus Skanssi, Kirsi Keskitalo, puh. 040 183 1677, kirsi.keskitalo@skanssi.fi

Kuvapyynnöt: Marika Sandberg, puh. 020 780  800, marika.sandberg@ojalasaari.fi

CapMan RE II -rahasto osti Skanssin Kauppakeskus Oy:n Hartela Oy:ltä heinäkuussa 2007. Skanssin uusi kaupunginosa sijaitsee itäisessä Turussa neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta, Helsinkiin johtavan E18-valtatien vieressä. Kauppakeskukseen tulee kahteen kerrokseen yhteensä noin 37 000 m2 vuokrattavaa pinta-alaa. Kokoluokaltaan Skanssi vastaa Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaa Kampin kauppakeskusta. Skanssi valmistuu huhtikuussa 2009.

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs