Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Liiketalouden tradenomikoulutus alkaa syksyllä Virroilla

Tampereen ammattikorkeakoulu

Liiketalouden tradenomikoulutus alkaa syksyllä Virroilla

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2016 klo 07:00
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu käynnistää Virroilla syksyllä 2016 liiketalouden tradenomikoulutuksen. Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, ja se on mahdollista suorittaa myös työn ohessa.

Virtain seudulla on selkeä koulutustarve tradenomeille.

-  Moni työelämässä oleva merkonomi haluaa päivittää koulutuksensa tämän päivän vaatimusten tasolle. Myös yrityksissä osaava henkilöstö on tärkeä kilpailuetu, koulutuksesta vastaava lehtori Heli Antila kertoo.

Tradenomi on alempi korkeakoulututkinto, joka valmistaa työelämän asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Tradenomikoulutukseen sisältyy tietotekniikkaa, laskentatointa, johtamista, yrittäjyyteen ja kansainvälisyyteen liittyviä opintoja sekä käytännön harjoittelua työelämässä.

Valmentava ote

Koulutus järjestetään monimuotototeutuksena, jolloin lähipäiviä on kaksi peräkkäistä päivää kuukaudessa. Koulutus toteutetaan valmentavalla otteella, joka poikkeaa perinteisestä opettajajohtoisesta luokkahuoneopetuksesta.

- Valmentaminen tarkoittaa sitä, että opiskelijat ottavat itse paljon vastuuta omasta opiskelustaan. Tukea löytyy tarvittaessa valmentajatiimiltä ja muilta opiskelijoilta. Opiskeluun liittyvät tehtävät linkittyvät sujuvasti opiskelijan työelämän tavoitteisiin, Antila sanoo.

Koulutus kestää 3,5 vuotta ja opiskelupaikkoja on tarjolla 25. Koulutus koostuu lähitapaamisista ja etäopiskelusta.

Koulutuksen infotilaisuus järjestetään 16.3.2015, klo 17 - 18.30 TAMKin toimipisteessä, Sipiläntie 1, Virrat, luokkatila C278.


Infotilaisuus Mänttä-Vilppulassa 17.3.2015 klo 17 - 18.30, Koskelankatu 2, Mänttä, luokkatila 244.

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen yhteishaussa 16.3. - 6.4.2016.

Lisätietoja:

Lehtori Heli Antila, heli.antila@tamk.fi, p. 050 311 9596 
Korkeakouluasiamies Helena Kairamo, helena.kairamo@tamk.fi, p. 050 373 2948

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs