Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Levi Suksee 2015 etsii menestyslatuja yrityksille

Avalon

Levi Suksee 2015 etsii menestyslatuja yrityksille

Tiedote.
Julkaistu: 16.12.2014 klo 12:34
Julkaisija: Avalon

Levi Suksee 2015 etsii menestyslatuja yrityksille

Asiantuntijapuheenvuorot ruotivat suomalaista myynti- ja markkinointiosaamista

Levillä 29.–30.1.2015 järjestettävässä Levi Sukseessa etsitään vastausta haastavaan kysymykseen: Mikä on, kun ei myy? Kolmannen kerran järjestettävä ”suoran puheen yritysseminaari” kokoaa liike-elämän ammattilaiset pienyrittäjistä suurten kansainvälisten konsernien edustajiin etsimään yhdessä uusia keinoja myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi.

Keskustelua johtavat omilla puheenvuoroillaan mm. Finnairin markkinointijohtaja Jarkko Konttinen, Marimekon operatiivinen johtaja ja johtoryhmän jäsen Tiina Alahuhta-Kasko, Miltton Networksin toimitusjohtaja Jussi Kekkonen, Innova Palveluiden liiketoimintajohtaja Anna Ylikorkala, SantaParkin toimitusjohtaja Ilkka Länkinen, Neste Oilin markkinointijohtaja Sirpa Tuomi sekä yksinpurjehtija Ari Huusela. Ajankohtaiset keskustelunavaukset käsittelevät niin luovaa ja tehokasta kansainvälistä markkinointia, päätöksentekoa kuin palkitsemisjärjestelmiä.

Talouselämän, Levin Matkailun, Mandatum Lifen ja mainostoimisto Avalonin järjestämä seminaari yhdistää Levin inspiroivat tunturimaisemat ja modernin kokousmiljöön. Latuja ehtii keskustelujen lomassa avata myös verkostoitumisen ja liikunnan merkeissä.

– Levi Sukseen koko on sopiva, jotta verkostoituminen ja tutustuminen osallistujien kesken on aidosti mahdollista. Monipuolisesti koottu puhujakaarti ja ohjelmarunko aktivoivat myös yleisöä osallistumaan. On ollut erittäin mielenkiintoista kuulla ennen kaikkea kaiken kokeneiden liike-elämän ammattilaisten ja yrittäjien tarinoita, toteaa Avalonin strategiajohtaja Kati Lanu.

Lisää Levi Sukseesta osoitteessa levisuksee.levi.fi.

Lisätiedot:

Maria Virolainen
toimitusjohtaja, Levin Matkailu Oy
p. 040 680 4860, maria.virolainen@levi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs