Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Lastentarvikkeiden jälleenmyyjä Lasten.fi pyrkii kohti monikanavaista myyntiä

Lasten.fi

Lastentarvikkeiden jälleenmyyjä Lasten.fi pyrkii kohti monikanavaista myyntiä

Tiedote.
Julkaistu: 23.04.2014 klo 08:30
Julkaisija: Lasten.fi

Lasten.fi avasi tiistaina 22.4.2014 ensimmäisen ShowRoom -myymälänsä Ouluun. Vaikka yrityksen pääpaino on verkossa, yritys haluaa palvella asiakkaitaan myös paikallisesti. Oulu on luonnollinen paikka aloittaa sillä yrityksen juuret ovat pohjoisessa.

”ShowRoomimme sijainti Oulussa on loistava sillä puolen kilometrin säteelle on edellisen muutaman kuukauden aikana avattu paljon lapsiperheiden ostospaikkoja, kuten uusi Prisma, Erätukku, Gigantti ja perheaktiviteettipuisto SuperPark”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Henri Huovinen.

Showroom -konseptin ajatuksena on mahdollistaa asiakkaille verkkokaupan tuotteisiin tutustuminen ja tuotteiden kokeileminen paikan päällä, ilman valtavia investointeja täysipainoisiin myymälätiloihin ja suureen varastopääomaan. ShowRoom mahdollistaa myös verkkokaupassa muuten haastavien tuoteryhmien myynnin.

”Tietyt tuoteryhmät ovat sellaisia, että niiden myynti verkossa on vaikeaa. Tällaisia tuotteita ovat muun muassa turvatuotteet, kuten turvaistuimet ja turvakaukalot. Asiakkaat haluavat kokeilla istuinta autoonsa, varsinkin jos istuimia on takapenkillä useita. Tämä on yksi syy ShowRoom -myymälämme perustamiseen”, Huovinen toteaa.

Suomalaisten kuluttajien ostokäyttäytymisessä on lähivuosina tapahtunut selkeä muutos kohti monikanavaista ostamista, jossa sekä kivijalkakauppa, että verkkokauppa toimivat ostoprosessin tukena. Suomessa onkin nähty hyviä esimerkkejä kaupoista, jotka ovat rakentaneet menestyksekkään myymäläkonseptin verkkokauppatoimintojensa ympärille tukiverkostoksi.

"Tämä on meidän ensimmäinen askeleemme kohti monikanavaista myymäläkonseptia. Toivottavasti pääsemme avaamaan ShowRoomeja myös Helsinkiin ja muihin suurempiin kaupunkeihin vuoden sisällä”, kertoo toimitusjohtaja Huovinen.

Liitetiedostot

Lasten.fi on suomalainen  lastentarvikkeiden jälleenmyyjä. Yhtiön valikoimiin kuuluvat niin isot kuin pienetkin lastentarvikkeet, vaatteet ja lelut sekä pelit. Edustuksessa olevia tuotemerkkejä ovat muun muassa Britax, Maxi-Cosi, Doomoo, Emma, Graco, TinyLove ja LEGO. Yhtiö on perustettu vuonna 2013.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs