Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Lappeenranta markkinoi kaupunkia vuorovaikutteisella Testaa, missä sinun pitäisi olla juuri nyt -kampanjalla

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenranta markkinoi kaupunkia vuorovaikutteisella Testaa, missä sinun pitäisi olla juuri nyt -kampanjalla

Tiedote.
Julkaistu: 04.11.2014 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

(Tiedotteen lopussa linkki mainosbanneriin.)

Lappeenranta on avannut internetissä, LiveLappeenranta-sivustolla uuden markkinointikampanjan Testaa, missä sinun pitäisi olla juuri nyt. Kampanjaan sisältyvässä testissä sovelluksen käyttäjä valitsee vastausvaihtoehdoista suosikkinsa ja päätyy hänelle sopivimpaan ympäristöön.

Testin löytää tammikuun 2015 loppuun asti kaupungin verkkosivujen etusivun kautta tai osoitteesta: http://www.livelappeenranta.fi/testi

Lappeenrannan kaupungin markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman kertoo, että kampanjalla haetaan Lappeenrannalle positiivista tunnettuutta. Yleisen tunnettuuden lisäksi kampanjalla tuetaan erityisesti asukasmarkkinointia. 

‒ Testissä kuva Lappeenrannasta muovautuu yleisön omien mieltymysten mukaan. Lopputulos on aina miellyttävä ja mukava yllätys. Tulosta voi jakaa Facebookissa ja Twitterissä. Kannattaa testata, Rahman kannustaa. 

Lappeenrannan kaupungin kaupunkimarkkinointi ja mainostoimisto Nitro ID ovat yhdessä toteuttaneet Lappeenrantaa asuinpaikkana esittelevät LiveLappeenranta-sivut sekä sivuilla olevan Testaa, missä sinun pitäisi olla juuri nyt -kampanjan.  


Värikkäiltä Live Lappeenranta-sivuilta löytyvät Lappeenrannan elämän aakkoset sekä suomeksi että englanniksi. Sivuilla esitellään myös onnellisia lappeenrantalaisia, kuten paikalliskulttuuria edistävä kansanmusiikkitaiteilija Sari Kaasinen, ikuinen lappeenrantalainen, SaiPan kapteeni Ville Koho, pääkaupunkiseudulta loman keskelle muuttanut kuntoutusylilääkäri Satu Luoto sekä karjalaiseen iloisuuteen ihastunut, Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa opiskeleva pr-lähettiläs Niina Virtanen

Testaa, missä sinun pitäisi olla juuri nyt -kampanjaa mainostetaan Sanoma Optimizerissä ja Facebookissa. Sanoma Optimizer on bannerikampanja, jonka käytössä ovat kaikki Sanomien sähköiset mediat. 

Testin ohella voi myös osallistua kilpailuun, jossa arvotaan alueen yritysten lahjoittamia elämyspalkintoja. Palkintojen lahjoittajia ovat Holiday Club Saimaa, Lappeenrannan kaupunginteatteri, Lappeenrannan kylpylä, HitoHyvä, Saimaan matkaverkko, Salpasafarit, Satama-Sanni, SaiPa ja The Big J’s Bar. 

LISÄTIETOJA: 

Markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman, puh. 040 849 9161
mirka.rahman@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs