Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Lappeenrannan kaupungin kolmannen kauden nuoret PR-lähettiläät valittu

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin kolmannen kauden nuoret PR-lähettiläät valittu

Tiedote.
Julkaistu: 17.05.2016 klo 12:22
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki haki positiivisesti Lappeenrantaa edustavia nuoria kotikaupunkinsa PR-lähettiläiksi kolmannelle kaudelle maalis-huhtikuussa. Toiveena oli löytää viisi menestyvää nuorta, jotka urheilun, kulttuurin tai muun osaamisalansa kautta markkinoisivat kotikaupunkiaan sekä kansallisesti että mahdollisesti myös kansainvälisesti. 

Samalla lähettiläät toimisivat paikkakunnan nuorille tervehenkisinä esikuvina. Lappeenrannan nuoreksi PR-lähettilääksi haki 14 nuorta, joista 8 oli tyttöjä ja 6 poikia. 

PR-lähettiläät tekevät Lappeenrantaa tunnetuksi oman harrastuksensa myötä tuottamalla sisältöä aktiivisesti sosiaaliseen mediaan ja edustamalla kaupungin markkinointitapahtumissa. Päättyvän kauden PR-lähettiläät ovat muun muassa osallistuneet LiveLappeenranta- ja pyöräilykampanjointiin, Hiekkalinnan Energiapäivään, Ei vihapuheelle -kampanjaan, uusien opiskelijoiden infopäivään ja kaupungin matkailuneuvonnan avajaisiin kauppakeskus IsoKristiinassa, kertoo markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman.

 – PR-lähettiläät ovat vastanneet myös Lappeenrannan Instagram-tilistä, julkaisseet blogeja kaupungin verkkosivuilla ja heitä on kuvattu kaupungin mainoksiin. He myös kantavat kaupungin logoja varusteissaan edustaessaan kotimaassa ja ulkomailla. 

Valintaa tehtäessä pyrittiin löytämään PR-lähettiläät, jotka edustavat positiivisesti itseään ja lajiaan tai harrastustaan huomioiden heidän saavutuksensa alallaan kotimaassa ja mahdollisuuksiinsa saavuttaa kansallista ja kansainvälistä näkyvyyttä. Edelleen kiinnitettiin huomiota hakijan toimintaan sosiaalisessa mediassa, idearikkauteen Lappeenrannan kaupungin näkyvyyden edistämiseksi ja välittömään esiintymiseen hakuvideolla. Hakijat olivat erittäin tasokkaita ja mielenkiintoisia nuoria, mikä teki valinnasta vaikean. PR-lähettiläiksi valikoitui viisi erilaista positiivista nuorta, jotka edustavat alaansa mahdollisimman näkyvästi. Valintaa tehtäessä kiinnitettiin huomiota myös siihen, että valinta kohdistuisi sekä tyttöihin että poikiin. 

Lappeenrannan viideksi PR-lähettilääksi kaudelle 1.5.2016 – 30.4.2018 valittiin:

-       Sanni Kauppinen, synt. 15.1.1999, Lyseon lukion 2. vuosikurssi, kansantanssi ja musiikki
-       Roni Lukkarinen, synt. 21.7.1999, Kimpisen lukio 1. vuosikurssi, FIS-tason hiihtäjä
-       Aleksandra Niiranen, synt. 31.7 1999, Kimpisen lukio 1. vuosikurssi, SM-tason yleisurheilija, Nuorten Suomi-Ruotsi maaottelu
-       Robert Tammi, synt. 26.10.1999, Kimpisen lukio/Sampo 1. vuosikurssi, nuorisovaikuttaminen
-       Saara Östman, synt. 19.10.1998, Lyseon lukio 2. vuosikurssi, musiikki ja teatteri 

Lappeenrannan uudet PR-lähettiläät tulevat osallistumaan Lappeenrannan kaupungin toimintaan näkymällä markkinoinnissa ja erilaisissa tapahtumissa, muun muassa elokuun uusien opiskelijoiden Jet Lag -tapahtumassa. PR-lähettiläät toimivat tiiminä ja tuovat nuorisolle sopivan viestimismuodon kaupungille.

 Markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman iloitsee:
 – Olen hyvin tyytyväinen tähän konseptiin, ja odotan innolla aktiivista kautta uusilta PR-lähettiläiltämme. 

PR-lähettiläiden kuulumisia voi lukea heidän blogistaan kaupungin sivuilta:
Palvelut > Päätöksenteko ja talous > Viestintä > Nuorten PR-lähettiläiden blogi. 

PR-lähettiläiden päivityksiä voi seurata kaupungin Instagram-tililtä; LappeenrantaFi. 

PR-lähettiläiden esittely liitteenä.

 

Lisätietoja: 

Markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman, puh. 040 849 9161
mirka.rahman@lappeenranta.fi 

II kaupunginsihteeri, viestintäjohtaja Alina Kujansivu, puh. 040 724 8776
alina.kujansivu@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs