Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Lähtölaukaus kevään alkamiselle - Ähtärin karhut heräävät 15.3.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Lähtölaukaus kevään alkamiselle - Ähtärin karhut heräävät 15.3.

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2014 klo 13:56
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Ähtärin eläinpuistossa tapahtuu taas, kun karhut heräävät talviuniltaan 15. maaliskuuta.

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun keittiömestariopiskelijat uudistavat tänä vuonna Karhujen Herääminen -tapahtuman. Nyt ollaan luomassa uutta lähituottajatoria, jonne kootaan eteläpohjanmaalaisia lähituottajia.

Toritapahtuma järjestetään samanaikaisesti karhujen heräämisen kanssa, siksi tapahtuma saakin nimekseen Karhujen Kevätmarkkinat. Karhujen Heräämistä ja Karhujen Kevätmarkkinoita vietetään 15.3.2014 Ähtärin eläinpuiston piha-alueella.

HAAGA-HELIAn opiskelijat ovat olleet mukana kehittämässä useita suomalaisia ravintola- ja matkailuyrityksiä. Karhujen Kevätmarkkinoiden tarkoituksena on innostaa lähituottajia esittelemään ja myymään artesaanituotteitaan. Konseptin tavoitteena on luoda kevätmarkkinoista jokavuotinen tapahtuma Karhujen Heräämisen ohelle.

Samana viikonloppuna saa ensi-iltansa Topi Sorsakoskesta kertova musikaali Salattu Suru. Esityksen ensi-ilta on Kevätmarkkinoita edeltävänä perjantaina 14.3.2014.

40-vuotias Ähtäri Zoo on Suomen ensimmäinen luonnonmukainen eläintarha ja siellä on niin Suomen luontoon kuuluvia eläimiä kuin uhanalaisiakin lajeja. Karhut ovat olleet aina Ähtäri Zoon vetonaula ja tällä hetkellä eläintarhassa asustelee myös erittäin uhanalaisia lumileopardeja.

Kuvamateriaali Ähtärin karhuista: https://www.dropbox.com/sh/5lammv3z2pphmro/e9noDxmmGJ

Lisätietoja:

- Karhujen Kevätmarkkinat, HAAGA-HELIA:n opiskelija Anu Hirvonen, anumai.hirvonen@gmail.com, +358400 396990 ja Nelli Hemminki, nelli.hemminki@gmail.com, +35845 6335503
- Ähtäri Zoo, toimitusjohtaja Juhani Haapaniemi,
juhani.haapaniemi@ahtarizoo.fi, +358400 565 223
- Painokelpoinen kuvamateriaali ja muut materiaalipyynnöt, Mainostoimisto Uniikki Henna Wilska, henna.wilska@uniikki.net. 

 

 

HAAGA-HELIA on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 700 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs