Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Lahden ammattikorkeakoulun ilme uudistui!

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun ilme uudistui!

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2014 klo 08:47
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun visuaalinen ilme uudistui ja se on nyt julkaistu LAMKin www-sivuilla osoitteessa www.lamk.fi.

Uuden ilmeen ovat suunnitelleet LAMKin Muotoiluinstituutin graafisen suunnittelun 3. vuosikurssin opiskelijat Sanni Kariniemi, Tytti Halonen, Emilia Raitokoski, Tino Nyman ja Jari Vahtola. Suunnittelua ohjasi alumni Helmi Honkanen. Ilmeessä käytettävä Dia-fontti on alumni Lauri Toikan yrityksen tuote. Toikka myös ohjasi opiskelijoita logon kirjainmuotoilussa.

Ilmeen pohjana on käytetty henkilöstölle, opiskelijoille ja sidosryhmille toteutetun mielikuvakyselyn tuloksia. Kysely osoitti, että tulevaisuuden LAMKin halutaan olevan aito, luova ja arvostettu. Suunnittelijoiden mukaan luova ei tarkoita pelkästään visuaalista luovuutta vaan myös arjen ongelmanratkaisua ja uusien luovien toimintatapojen löytämistä. Arvostettavuus syntyy asiantuntevuuden kautta ja on perusta luottamukselle. Aito tarkoittaa lähestyttävää, luotettavaa ja läsnä olevaa.

- Uusi ilme henkii haluttuja arvoja mielestäni erinomaisesti. Rakennamme parhaillaan uudenlaista LAMKia monella eri saralla, joten ilmeuudistus osuu hyvään saumaan. Opiskelijat ovat toimintamme keskiössä muutenkin, joten oli itsestään selvää, että myös ilme on heidän käsialaansa, sanoo LAMKin viestintä- ja markkinointipäällikkö Mari Rosberg.

Uusi ilme on raikas ja vahva. Se perustuu voimakkaasti typografiaan ja graafisiin elementteihin sekä aitoutta henkiviin valokuviin. Valokuvissa on käytetty malleina LAMKin opiskelijoita ja henkilöstöä. Valokuvauksen toteuttivat valokuvauksen opiskelijat Tiina Eronen ja Ninni Vidgren..

Uuden ilmeen lanseeraus jatkuu seuraavaksi Studia-messuilla Helsingissä 2.-3.12.2014.

VIDEO http://youtu.be/rsM5ovwjcVM

Lisätietoja
Lahden ammattikorkeakoulu, viestintä- ja markkinointipäällikkö Mari Rosberg p. 050 526 5825
Lahden ammattikorkeakoulu, ohjaava opettaja Penni Osipow p. 044 708 1680
Lahden ammattikorkeakoulu, ilmesuunnittelun koordinaattori, opiskelija Sanni Kariniemi p. 044 517 1285

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs