Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » KUTSU: TERVETULOA SOLO SOKOS HOTEL TORNI TAMPEREESEEN 28.10. KLO 11.30–14.00.

SOK

KUTSU: TERVETULOA SOLO SOKOS HOTEL TORNI TAMPEREESEEN 28.10. KLO 11.30–14.00.

Kutsu.
Julkaistu: 07.10.2014 klo 18:17
Julkaisija: SOK

KUTSU: TERVETULOA SOLO SOKOS HOTEL TORNI TAMPEREESEEN 28.10. KLO 11.30–14.00.

kuulemaan, kuinka Tampereen tarina on inspiroinut koko hotellin konseptin kehitystä ja kuinka tarina on muuttunut eläväksi hotellin arkkitehtonisissa ja sisustuksellisissa ratkaisuissa. Tarinassa näkyy Tampereen sijainti metsien, järvien ja kosken kupeessa. Tarinaa ovat muovanneet periksi antamattomuudellaan työläiskaupungin asukkaat, ja siihen ovat jättäneet omat kädenjälkensä nykypäivän luovan teollisuuden edustajat.  Tämä tarina on ainutkertainen ja omaleimainen. Niin kuin Solo Sokos Hotel Torni Tampere.

Tilaisuutta isännöi hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää ja mukana ovat Erik Nissen Johansen ruotsalaisesta Stylt Trampoli -designtoimistosta ja Miku Berner Vallila Contract -yhtiöstä.

 

Ilmoittautumiset tilaisuuteen: marileea.jarnefelt@sok.fi 21.10.2014 mennessä. Ilmoitathan samalla mahdollisesta erikoisruokavaliosta.

 

Ohjelma lounas & tutustumiskierros:

Tervetuloa: Mikko Kankaanpää, hotellinjohtaja, Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Storytelling in concept and brand building: Erik Nissen Johansen, Creative Director and Founder, Stylt Trampoli AB,

Sisustustrendit ja Solo Sokos Hotel Torni Tampereen sisustusratkaisut osana tarinankerrontaa: Miku Berner, CEO, Vallila Contract

Tutustumiskierros hotellissa

Liitetiedostot

15. päivä lokakuuta 2014 kirjoitetaan uusi luku Tampereen kiehtovaan tarinaan, kun Solo Sokos Hotel Torni Tampere avataan. Solo Sokos Hotel Torni Tampere on ainutlaatuinen kunnianosoitus Tampereelle, kaupungin historialle ja kulttuuriperinnölle. Moderni, 25-kerroksinen uudisrakennus, siihen yhdistyvät 140 vuotta vanhat veturitallit ja hotellin yksilölliset, korkealuokkaiset palvelut luovat hotellielämyksen, jollaista ei aiemmin ole koettu.

 

Solo Sokos Hotel Torni Tampere | Ratapihankatu 43, 33100 Tampere | sokoshotels.fi | sales.tampere@sokoshotels.fi | p. 020 1234 630

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs