Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » KURIO TUTKIMUSYHTEISTYÖHÖN CANNES LIONSIN KANSSA

Kurio

KURIO TUTKIMUSYHTEISTYÖHÖN CANNES LIONSIN KANSSA

Tiedote.
Julkaistu: 11.06.2015 klo 10:41
Julkaisija: Kurio

Sosiaalisen median asiantuntijatoimisto Kurio analysoi sosiaalisen median merkitystä ja hyödyntämistä Cannes Lionsin vuoden 2015 voittajatöissä.

Helsinki, 10. Kesäkuuta, 2015 – Sosiaalisen median merkitys lisääntyy mainonnassa ja se näkyy myös maailman suurimmalla mainosfestivaalilla. Cannes Lions-organisaatio on sopinut yhteistyöstä suomalaisen sosiaalisen median asiantuntijatoimiston Kurion kanssa.

Organisaatio kiinnostui Kurion kehittämästä Sosiaalisen potentiaalin viitekehyksestä, jonka avulla brändit voivat tunnistaa, millainen niiden sosiaalinen dynamiikka on eli miten ne pystyvät parhaiten osallistamaan yleisöjä sosiaalisessa mediassa.

Neljättä kertaa toteutettava tutkimus koostuu yli 1500 analysoidusta Lionsissa palkitusta kampanjasta ja se antaa kattavan näkymän sosiaalisen median kehitykseen ja siihen, mikä on ollut somemarkkinoinnin menestysresepti eri vuosina. Tutkimus tehdään ensi kertaa yhteistyössä järjestävän organisaation kanssa.

”Lions-voittajien tarkasteleminen Kurion viitekehyksen läpi on kiehtovaa. Se todella kertoo meille, millaisella vauhdilla digitaalinen ympäristö muuttuu” kommentoi Lions Festival-organisaation brändijohtaja Senta Slingerland.

”Meille on hieno mahdollisuus päästä analysoimaan maailman parhaita kampanjoita ja kertomaan kansainväliselle luovalle yhteisölle oma näkemyksemme ja omat löydöksemme, siitä mitkä ovat avaimet onnistuneeseen somemarkkinointiin” sanoo Kurion toimitusjohtaja Tommi Opas.

Tutkimus vuoden 2015 voittajista toteutetaan Cannesin Festivaaleille kesäkuussa ja se julkaistaan sitä seuraavina viikkoina kotimaassa ja kansainvälisesti.  

Lisätietoja:
Tommi Opas, toimitusjohtaja
Kurio, Sosiaalisen median asiantuntijatoimisto
Laivurinkatu 43
00150 Helsinki, Finland
+358-40-1833256
tommi@kurio.fi

 

 


Tutustu vuoden 2014 analyysiin:
http://kurio.fi/ajankohtaista/infographic-the-secrets-of-social-media-marketing-2014/

Kurio // The Social Media Age(ncy)

Kurio on sosiaalisen median asiantuntijaorganisaatio – rakennamme siltoja perinteisen ja sosiaalisen toimintaympäristön välille. Teemme asiakkaillemme konsultointia, valmennusta, suunnittelua, tutkimusta ja käytännön toteutuksia. Markkinointi on intohimomme. Olemme uteliaita, innostuneita ja haluamme olla muutoksen harjalla, päivän polttavan keskustelun keskipisteessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs