Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Kreab avaa uuden toimiston Kuubassa

Kreab

Kreab avaa uuden toimiston Kuubassa

Tiedote.
Julkaistu: 17.03.2016 klo 16:24
Julkaisija: Kreab

Kreab Ecuador avaa toimipisteen Kuubassa. Ruotsalaistaustainen Kreab on yksi ensimmäisistä kansainvälisistä viestintätoimistoista, joka avaa toimipisteen Kuuban Havannaan. Kreab Kuuba vahvistaa entisestään Kreabin asemaa Etelä-Amerikassa yhdessä Kreabin Ecuadorin, Kolumbian ja Brasilian toimistojen kanssa. Kreab perustettiin vuonna 1970 ja se toimii nykyään 25 maassa. Kreabin toimistot palvelevat noin 500 asiakasta ympäri maailmaa. Kaikkiaan kreabiitteja on 400, joista Suomessa 23. Kreab Helsinki on valittu Suomen arvostetuimmaksi talous- ja sijoittajaviestinnän toimistoksi jo kymmenen vuoden ajan.

Juan Pablo Burbano, Kreab Ecuadorin toimitusjohtaja:

“Kreabin Kuuban toimiston päätehtävä on auttaa kansainvälisiä yrityksiä vakiinnuttamaan asemaansa saarella tarjoamalla neuvoja ja tietoa, sekä avustaa paikallisia asiakkaita, jotka tarvitsevat tukea Kuubassa tai kansainvälisesti.” 

Charlotte Erkhammar, Kreab-konsernin toimitusjohtaja: 

“Olen innoissani Kreabin laajenemisesta Kuubaan. Kansainvälisille asiakkaillemme tarjoutuu upeita mahdollisuuksia kasvaa Kuuban myötä.” 

Eugenio Martinez Bravo, Kreab Iberian toimitusjohtaja, sanoo: 

“Kuuba on täynnä kasvu- ja laajenemismahdollisuuksia monille paikallisille ja ulkomaisille yrityksille. Instituutioiden vähittäinen avautuminen, ulkomaisen pääoman virta ja liiketoiminnan kehittyminen ovat osa maan tulevaisuutta. Kreab tukee kansainvälisiä ja paikallisia asiakkaitamme näissä muutoksissa.”

Kreabin Kuuban toimistossa työskentelee paikallisista asiantuntijoista koostuva tiimi, jolla on laaja tietämys kehittyvän liiketoimintaympäristön mahdollisuuksista.

Kreab Kuuban uusi johtaja Oniel Diaz, johtamisen ja liiketoimintastrategioiden asiantuntija, sanoo:

“Sitoutuminen Kuubaan tapahtuu maan avainhetkellä. Paikallisen liiketoiminnan tuntemuksemme yhdessä Kreabin globaalien verkostojen kanssa mahdollistaa kokonaisvaltaisen ja laadukkaan palvelun paikallisille yrityksille heidän muuntautuessaan. Kansainvälisille yrityksille puolestaan tarjoamme parhaat strategiapalvelut.”

Lisätietoja:
Juan Pablo Burbano, Kreab Ecuadorin toimitusjohtaja, +593 98 328 7984
Eugenio Martinez Bravo, Kreab Iberian toimitusjohtaja, + 34 607 888 084 
Charlotte Erkhammar, Kreab-konsernin toimitusjohtaja, +46 8 5064 5222

Vuonna 1970 perustettu Kreab on kasvanut kansainväliseksi viestintätoimistokonserniksi, jonka palveluksessa työskentelee 400 viestintäkonsulttia 25 maassa viidellä mantereella. Kreab auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan monimutkaisia yrityselämän, talouden ja politiikan viestintähaasteita sekä saavuttamaan strategiset tavoitteensa. Kreabin Suomen-yhtiö on erikoistunut yritys- ja talousviestintään sekä yhteiskuntasuhteisiin. Toimistossa työskentelee 23 viestinnän ammattilaista.
Luomme vuorovaikutusta.
www.kreab.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs