Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Korouman jääputoukset Posiolla Vuoden retkipaikka 2015

Retkipaikka

Korouman jääputoukset Posiolla Vuoden retkipaikka 2015

Tiedote.
Julkaistu: 21.12.2015 klo 09:20
Julkaisija: Retkipaikka

Vuoden retkipaikka 2015 -äänestys on ratkennut. Voiton vei Korouoman jääputous Posiolla 1174 äänellä.

Kakkospaikan nappasi Oulangan kanjoni Sallassa 1107 äänellä. Kolmannen sijan jo toista vuotta peräkkäin sai Paavolan tammi Lohjalla, 865 ääntä. Paljon suosiota saivat myös muun muassa Kalajavuori Etelä-Konneveden kansallispuistossa ja Tulliniemen luontopolku Hangossa.

Korouoman rotkolaakso on jääkauden aikaansaannos ja korkeuserot ovat hurjia etenkin kanjonin keskiosassa. Talvisin alueelta löytyy toistakymmentä jääputousta. Putousten ääreltä aukeavat myös avarat näköalat rotkolaaksoon. Alueella on joulukuun alussa avattu uusi Koronjää-reitti. Reitin pituus on viisi kilometriä ja sen varrella voi ihastella alueen kolmea suurinta jääputousta.

Vuoden retkipaikka -äänestyksessä annettiin ääniä tänä vuonna yhteensä 4677. Se on reilusti yli kolme kertaa enemmän kuin viime vuoden äänestyksessä, jolloin ääniä annettiin 1387.

Valmiiksi asetettuja ehdokkaita Vuoden retkipaikaksi oli 11. Äänestäjät antoivat kymmenittäin myös omia ehdotuksiaan vuoden retkipaikaksi.

Vuoden retkipaikka -äänestyksen järjesti Suomen suosituin outdoor- ja luontomatkailu Retkipaikka.fi. Vuonna 2009 perustetun sivuston kävijämäärät ovat kuluneena vuonna kohonneet uuteen ennätykseen. Retkipaikassa julkaistuja artikkeleita on vuonna 2015 luettu jo yli 2,5 miljoonaa kertaa. Tänä vuonna Retkipaikassa on vieraillut yli 455 000 eri
kävijää.

Retkipaikka syntyy lukuisten luonnossa liikkuvien blogaajien yhteistyönä. Olemme joukko yksityisiä retkeilijöitä ja liikumme
maastossa jokamiehenoikeuksien sallimissa rajoissa.

Lisätiedot:
Antti Huttunen/Retkipaikka.fi
puh. 040-8210485

www.retkipaikka.fi

Instagram/Retkipaikka

Facebook/Retkipaikka

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs