Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Koodiviidakko Oy jälleen Inc.5000 –listalla Euroopan nopeimmin kasvavien osakeyhtiöiden joukossa

Koodiviidakko Oy

Koodiviidakko Oy jälleen Inc.5000 –listalla Euroopan nopeimmin kasvavien osakeyhtiöiden joukossa

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2017 klo 07:00
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluyhtiö Koodiviidakko Oy on sijoittunut jo toista kertaa peräkkäin Euroopan nopeimmin kasvavien yksityisten osakeyhtiöiden joukkoon Inc.5000 Europe 2017 –listalle.

Inc.5000 Europe listaa vuosittain Euroopan nopeimmin kasvavat yksityiset osakeyhtiöt. Listauksessa yhtiön kasvun mittarina käytetään liikevaihdon kasvua viimeisen kolmen vuoden ajalta. Inc.5000 –listaus tehdään tänä vuonna kolmatta kertaa ja Koodiviidakko on sijoittunut listalle kahdesti, tänä vuonna sijalle 4573.

Nykyiset osakkaat perustivat Koodiviidakon vuonna 2005. Yhtiö on kasvanut nopeasti ja investoi  erityisesti kansainvälisille markkinoille. Tällä hetkellä Koodiviidakolla on myyntitoimistoja Euroopan lisäksi myös Aasiassa ja Lähi-idässä. Yhtiöllä on yli 3.500 yritysasiakasta, mukana useita kansainvälisesti tunnettuja brändejä, kuten Avis, Bosch, Hertz, Ikea ja Mazda.

Koodiviidakko tarjoaa tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja kaikkiin digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin. Marketing Cloud ja PR Cloud -tuoteperheet sisältävät työkalut sisällönhallintaan, sähköpostimarkkinointiin, verkkokauppaan, lehdistötiedottamiseen, online-median ja sosiaalisen median seurantaan sekä markkinoinnin automaatioon. Kaikki tuotteet ovat Koodiviidakon kehittämiä ja suunniteltu yrityskäyttöön.

Yhtiö tarjoaa kaikki ratkaisunsa SaaS (Software as a Service) –palveluina. Työkalun lisäksi asiakas saa aina myös asiantuntevan tukitiimin palvelut sekä uusimmat tuotepäivitykset.

Yhtiö on menestynyt erinomaisesti myös muissa listauksissa ja kilpailuissa. Koodiviidakko on sijoittunut seitsemänä vuonna peräkkäin Suomen nopeimmin kasvavien teknologiayritysten joukkoon Deloitte Technology Fast 50 Finland –listalle. Yhtiö on yksi kansallisista finalisteista arvostetussa European Business Awards 2016/2017 –kilpailussa. Koodiviidakko on Tivi-lehden valitsema vuoden yritys 2016.

Lisätietoja:
Samuli Tursas
Toimitusjohtaja
Koodiviidakko Oy
samuli.tursas@viidakko.fi
+358 40 513 5890

www.viidakko.fi

Koodiviidakko Oy on markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluja kehittävä yhtiö, joka myy Marketing Cloud ja PR Cloud -pilvipalveluja yrityskäyttöön. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa ja myyntikonttorit ovat Helsingissä, Tukholmassa, Hampurissa, Münchenissä, Pariisissa, Dubaissa ja Hongkongissa. Koodiviidakko on kasvuyhtiö, jolla on yli 3.500 yritysasiakasta. Yhtiö on sijoittunut Deloitte Technology Fast 50 Finland –listalle jo seitsemänä vuonna peräkkäin ja on yksi kansallisista finalisteista European Business Awards 2016/2017 -kilpailussa. Koodiviidakko Oy on yksityisomistuksessa ja perustettu vuonna 2005. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs