Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » King ja Valve perustivat yhdessä uuden toimiston

Markkinointitoimisto King

King ja Valve perustivat yhdessä uuden toimiston

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2014 klo 12:00
Julkaisija: Markkinointitoimisto King

Markkinoijat tarvitsevat kumppaniltaan yhä laajempaa suunnittelun osaamista ja kokonaisuuden hallintaa. Uudessa yhteisyrityksessä, Valve King Oy:ssä, yhdistyvät sekä markkinoinnin ja mainonnan konseptiosaaminen että vahva digitaalisuus.

Yhteisyritys perustetaan yhdistämällä Valveen markkinointiviestintätiimi ja mainostoimisto King. "Tällaista osaamista saman toimiston tarjoamana ei Suomessa ole. Asiakkaat haluavat toimistolta nykyistä monipuolisemmin mutta koordinoidusti markkinoinnin, viestinnän ja sisältöjen suunnitteluosaamista ja kanavariippumatonta toteutusta", valottaa Kingin toimitusjohtaja Daniel Tuori yhdistymisen taustoja.

"Olemme tehneet Valveen kanssa sujuvaa yhteistyötä ja huomasimme, että uusia ajatuksia syntyy nopeammin ja niiden toimivuutta on helpompi testata, kun eri osaajat istuvat alusta asti samassa pöydässä", jatkaa Tuori.

Asiakas saa Valve Kingissä yhdestä paikasta kaiken: insight-analyysin, brändistrategian, digistrategian, somen, mainonnan, yritys- ja pakkausdesignin, palvelumuotoilun, digitaalisen markkinoinnin, video- ja filmituotannon sekä markkinoinnin tuloksia mittaavan analytiikkaosaamisen. Tämän lisäksi asiakkaan käytössä on Valveen ydinliiketoimintaan kuuluva 60 hengen teknologia- ja palvelumuotoilutiimi.

"Uusi yritys tulee tekemään tiivistä yhteistyötä Ruotsin Kingin kanssa, sillä monet asiakkaamme toimivat jo pohjoismaisella tasolla", sanoo Valveen toimitusjohtaja Jorma Maaninka.

Valve King työllistää 20 henkeä, palvelee johtavia brändejä ja ennustettu myyntikate vuonna 2014 tulee olemaan 2 milj. euroa. Valve King Oy:n omistavat sen työntekijät, Valve ja Ruotsin King.

Lisätietoja antavat Valve Kingin tj. Daniel Tuori puh. 050 3100 731 ja Valveen tj. Jorma Maaninka puh. 040 173 5504.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs