Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Kiinteistömaailma Oy Asiakkuusmarkkinointiliiton jäseneksi

Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailma Oy Asiakkuusmarkkinointiliiton jäseneksi

Tiedote.
Julkaistu: 09.05.2014 klo 10:39
Julkaisija: Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailma Oy hyväksyttiin Asiakkuusmarkkinointiliitto ASML ry:n jäseneksi yli 200 jäsenyrityksen joukkoon. Kiinteistömaailmassa ollaan asiakkaan asialla ja halukkaita kehittämään asiakasmarkkinointia Suomessa.

"Kiinteistönvälitysalan suunnannäyttäjänä Kiinteistömaailmalle on tärkeää, että voimme jakaa omia kokemuksiamme ja oppia muiden toimialojen edelläkävijöiltä. Asiakkuusmarkkinointiliitto on meille erinomainen foorumi tähän tarkoitukseen", kertoo Kiinteistömaailman markkinointijohtaja Katri Tenström.

Samankaltaisin perustein Kiinteistömaailman jäsenyyden näkee myös Asiakkuusmarkkinointiliiton toimitusjohtaja Jari Perko:

"ASML on asiakkuusmarkkinoijien liiketoimintayhteisö, johon Kiinteistömaailma, sen palvelullinen ketjukonsepti ja jatkuva digitaalinen kehitystyö sopivat enemmän kuin mainosti. Tulemme asuntokaupan saralla näkemään samaa kuin muillakin sektoreilla: tiedolla johdetut ja ohjatut asiakaskokemukset ja uudet tietointensiiviset liiketoimintamallit yhdistävät menestyviä yrityksiä."

Asiakkuusmarkkinoinnin ja ASML:n toiminnan ytimessä ovat asiakasymmärryksen ja -uskollisuuden kehittäminen, asiakastiedon laaja ja tehokas hyödyntäminen sekä monikanavaisen toiminnan systemaattinen mittaaminen. Asiakastietointensiivinen liiketoimintamalli luo hyvän perustan pitkäjänteisille ja kasvuhakuisille liiketoimintakonsepteille.

 

Lisätiedot:

Katri Tenström, markkinointijohtaja, 050 383 9807

Hanna Lantto, viestintäsuunnittelija, 044 714 0090

Kiinteistömaailma on vuonna 1990 perustettu vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee liki 800 asuntokaupan ammattilaista 56 eri paikkakunnalla 117 asuntomyymälässä. Brändin omistaa Danske Bank ja asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa asunnonvaihdosta mahdollisimman mukavaa ja turvallista. Siksi se kuuntelee aktiivisesti asiakkaitaan ja kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi. Useilla alueilla – esimerkiksi pääkaupunkiseudulla – Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs