Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Kaupunkikeskus Ainoa kutsuu rauhoittumaan loppiaisena

Kaupunkikeskus Ainoa kutsuu rauhoittumaan loppiaisena

Tiedote.
Julkaistu: 31.12.2013 klo 10:30
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Kaupunkikeskus Ainoa juhlistaa joulukauden päättymistä ja tarjoaa loppiaisena 6.1. ilmaisia jooga- ja meditaatiotunteja. Lisäksi Ainoan liikkeissä on nostettu esille hyvinvointiin liittyviä tuotteita.

Espoon Tapiolassa sijaitsevassa kaupunkikeskus Ainoassa voi tutustua veloituksetta joogan ja meditaation saloihin loppiaisena. Jooga- ja meditaatiotunnit järjestetään Ainoan 1. kerroksessa sijaitsevassa liiketilassa, joka on muunnettu viihtyisäksi rauhoittumistilaksi.

- Joulukiireiden jälkeen ja vuoden vaihtumisen yhteydessä moni meistä tekee lupauksen uudesta tai terveellisemmästä elämäntavasta. Me AINOAssa haluamme tarjota mahdollisuuden tutustua kahteen erilaiseen hyvän olon ja rauhoittumisen lajiin, joogaan ja meditaatioon, Ainoan kauppakeskusjohtaja Kirsi Borg kertoo.

Ainoassa voi kokeilla Yoga Nordicin järjestämää joogaa kello 13, 14, 15 ja 16. Osallistujan kannattaa ottaa mukaan joustavat urheiluvaatteet ja joogamatto, jos sellainen kotoa löytyy. Ensikertalaisia varten on varattu rajallinen määrä joogamattoja.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävään meditaatiotekniikka Sahaja joogaan pääsee tutustumaan kello 12.30, 13.30, 14.30, 15.30 ja 16.30 järjestettävillä tunneille. Sahaja joogan perinteisiin kuuluu, että sitä opetetaan aina ilmaiseksi eli ohjaajat toimivat vapaaehtoisperiaatteella.

Kaikki tarjolla olevat tunnit soveltuvat myös vasta-alkajille.

- Tuntien lisäksi hyvinvointiteema näkyy loppiaisena myös liikkeissämme ja ravintoloissamme. Tarjolla on niin terveellistä ruokaa kuin terveyttä edistäviä tuotteita ja palvelujakin. Toiveenamme on, että mahdollisimman moni löytäisi meiltä oman tapansa edistää hyvinvointiaan uuden vuoden kunniaksi, Borg sanoo.

Kaupunkikeskus Ainoa palvelee loppiaisena 6.1. kello 12 - 18.

Lisätietoja tuntien järjestäjistä:

Yoga Nordic: www.yoganordic.fi
Sahaja jooga: www.jooga.org.

Lisätietoja tapahtumasta ja kaupunkikeskus Ainoasta:

kauppakeskusjohtaja Kirsi Borg

+358 40 5576526

kirsi.borg@lahitapiola.fi

www.ainoatapiola.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs