Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Karleby presenteras synligt i MTV3:s program Huomenta Suomi första veckan i juni

Kokkolanseudun Kehitys Oy

Karleby presenteras synligt i MTV3:s program Huomenta Suomi första veckan i juni

Pressmeddelande.
Publicerad: 27.05.2014 kl. 09:34
Utgivare: Kokkolanseudun Kehitys Oy

Karlebys kändhet och attraktionskraft ska få ett lyft genom en ny synlighet i televisionen. Programmet Huomenta Suomi på kanal MTV3 tog steget ut från Helsingforsstudion till Karleby. Staden presenteras mångsidigt med hjälp av fakta, människorna och olika fenomen. Syftet är att göra Karleby bekant på både riks- och regionnivå.

- Vet man i Helsingfors att Finlands tredje största hamn finns i Karleby? Eller vet man i Björneborg att en av landets största trästäder finns i Karleby? Ändå att Karleby bjuder på både kultur och idrott på hög nivå? Nå, snart vet de, säger företagsombudsman Päivi Korpisalo på KOSEK.

Inspelningen gjordes i Karleby senaste vecka och redaktörerna Jesse Kamras och Eva Kela togs med högst upp i en kran, besökte Tankar och fick uppleva 3D-kroppsscanning. De som står bakom TV-samarbetet är Karleby stad, Karlebynejdens Utveckling Ab (KOSEK), Karleby Turism Ab, Karleby hamn och Yrkeshögskolan Centria.

- Detta samarbete och synligheten är verkligen viktiga för oss då forskningen år för år visar hur stor del orten har vid valet av studieplats, berättar informationschef Paula Erkkilä vid Yrkeshögskolan Centria. – Stadens ökade attraktionskraft syns direkt i vårt antal sökande, fortsätter Erkkilä.

 

Avsnitten som berättar om Karleby sänds dagligen i Programmet Huomenta Suomi under första veckan i juni 2.–6.6.2014 kl. 6.50­–8.50. Snabbrepriser sänds dagligen på Ava kl. 11.30–11.50 och 16.35–16.55. Programmet kan också ses när som helst via nätet på Katsomo.

Tilläggsuppgifter:

företagsombudsman Päivi Korpisalo, paivi.korpisalo@kosek.fi, 044 780 9095 / Karlebynejdens Utveckling Ab (KOSEK)

informationsschef Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, 044 725 0086 / Yrkeshögskolan Centria

 

 

KOSEK erbjuder avgiftsfritt närningslivs- och utvecklingstjänster samt rådgivning till alla företagare och företag oberoende av om de är små eller stora. Det är vår uppgift att utveckla företagens verksamhetsförutsättningar i vårt område och bidra till att samarbetet mellan kommunerna och näringslivet blir allt bättre.

Dessutom bevakar vi den ekonomiska regionens intressen när det gäller att marknadsföra regionen, att ordna extern finansiering och att skaffa resurser. I allt vad vi gör betonar vi tjänstvillighet, resultat och absolut diskretion. Omfattande samarbete inom den ekonomiska regionen är en av de viktigaste hörnstenarna i vår verksamhet.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs