Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Kaakko135.fi otti kehitysloikan

Kaakko135°

Kaakko135.fi otti kehitysloikan

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2016 klo 14:55
Julkaisija: Kaakko135°

Kaakko135°, eli Kotkan-Haminan seudun matkailualue on uudistanut kaakko135.fi –sivustoaan vuoden 2015 lopusta alkaen ja uudistetut sivut on nyt julkaistu. Kaakko135.fi-sivusto toimii seudun matkailumarkkinoinnin tärkeimpänä tukijalkana viestinnän pääpainon ollessa vahvasti sähköisissä kanavissa.

MATKAILUSIVUSTO SAI NUORENNUSLEIKKAUKSEN

Sivut julkaistiin alun perin vuonna 2012 Kotkan-Haminan seudun yhteisen matkailubrändin Kaakko135°:n lanseerauksen yhteydessä. Tämän jälkeen sivujen toiminnallisuuksia sekä sisältöjä on lisätty ja päivitetty tasaisesti tarpeen mukaan. Nyt neljän vuoden iässä sivusto kaipasi laajempaa uudistamista, joka on toteutettu yhteistyössä Cursor Oy:n Kaakko135°-matkailuyksikön ja Kymenlaakson asiakaslähtöinen viestintä ja sisällöntuotanto -hankkeen yhteistyönä.

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISYYTTÄ JA TAIPUISUUTTA ERI TARPEISIIN

Uuden sivuston konseptoinnin toteutti helsinkiläinen mediatoimisto Frantic, joka on toteuttanut mm. Finnairin viestintäratkaisuja. Sivuston teknisestä toteutuksesta vastasi kotkalainen mainostoimisto Dakar. Uudistuneet sivut palvelevat asiakkaita aiempaa vaivattomammin. Tämä näkyy käyttäjälle mm. vähentyneenä klikkausmääränä tiedon haussa, lisääntyneenä toimituksellisena sisältönä ja teemoittaisina laskeutumissivuina. Seudun palvelutarjonta tulee uusilla sivuilla tehokkaammin esille monipuolistuneen sisällön ja edistyksellisemmän ohjautuvuuden kautta.

Uudistus lisää myös sivuston orgaanista näkyvyyttä hakukoneissa. Lisäksi sivusto mukautuu nyt käyttäjän selailupäätteestä riippumatta ja on ns. mobiilioptimoituva. Kaakko135.fi-sivuston huikeasta yli miljoonan sivun sivuselailusta vuonna 2015 (+57 % vuoteen 2014 verrattuna) jopa joka kolmannes tehtiin mobiilipäätteellä (älypuhelin tai tablet-laite) ja kasvu on yleisiä trendejä mukaillen nopeaa (v.  2014 vrt. v. 2015 +60 %).
Uudistunut sivusto tulee tarjolle kreivin aikaan kevään ja kesän markkinointitoimenpiteisiin, joihin lukeutuu mm. monenmuotoista sähköistä markkinointia. Seudun matkailutarjonta on keväällä myös messuilla hyvin esillä Kaakko135-sateenvarjon alla:
seuraavaksi vuorossa ovat samana viikonloppuna järjestettävät (14.-17.4.) Tampereen Kotimaan matkailumessut sekä Helsingissä järjestettävät Lapsimessut.

Lisätiedot:
markkinointipäällikkö Anna Falck 040 190 2543
projektiasiantuntija Katja Gorelkina 040 190 2503

 Kaakko135° sijaitsee itäisen Suomenlahden rannikolla,  Kymijoen ja itärajan välisellä alueella. Helsingin seudulta Kaakkoon ehtii autolla reilussa tunnissa. Alue käsittää viisi kuntaa:  Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän.
Kaakko135° matkailu toimii alueensa matkailuun erikoistuneena yksikkönä, joka tuottaa matkailun viestintä- ja informaatiopalveluita tiiviissä yhteistyössä seudun kuntien, yritysten ja seudullisten, kansallisten ja kansainvälisten sidosryhmien kanssa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs