Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Joulupukki suuntaa jälleen maailman ympäri: katso suora YouTube-lähetys Joulupukin Pajakylästä

Visit Rovaniemi

Joulupukki suuntaa jälleen maailman ympäri: katso suora YouTube-lähetys Joulupukin Pajakylästä

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2015 klo 10:15
Julkaisija: Visit Rovaniemi

Joulupukin Pajakylän jokavuotinen kohokohta jakaa tänä vuonna jouluiloa koko maailmalle, kun Joulupukki matkaan jo käy -tapahtuma lähetetään suorana Visit Rovaniemen YouTube-kanavalla 23. joulukuuta kello 19.

 

Kiireinen joulunalusaika Joulupukin Pajakylässä Rovaniemellä huipentuu jouluaaton aattona, kun tonttujen järjestämät juhlallisuudet siivittävät Joulupukin vuotuiselle seikkailulleen levittämään joulun ja hyvän tahdon sanomaa ympäri maailman.

 

Tänä vuonna Joulupukki matkaan jo käy -tapahtuman ainutlaatuinen joulutunnelma välittyy koko maailmalle, sillä tontut ovat valjastaneet Visit Rovaniemen YouTube-kanavan www.youtube.com/RovaniemiOfficial käyttöönsä suoraa lähetystä varten. 

 

Tapahtumaohjelma sisältää tonttujen musiikki- ja tanssiesityksen ja huipentuu Joulupukin puheeseen, jossa hän toivottaa hyvää joulua koko maailmalle ennen kuin astuu rekeensä.

 

Tonttujen kutsuvideo jo linjoilla

Tontut malttavat tuskin odottaa suurta päivää, ja ovatkin jo etukäteen julkaisseet kutsuvideon www.youtube.com/watch?v=sU6pE2jij8Y, jotta mahdollisimman moni näkisi Joulupukin matkaanlähdön. Videolla puhutaan englantia, ja saatavilla ovat tekstitykset italiaksi, ranskaksi ja japaniksi.

 

Lisätiedot:

Sanna Kärkkäinen
Toimitusjohtaja, Visit Rovaniemi
sanna@visitrovaniemi.fi
040 576 3414

Kaisa Heiskari
Markkinointisuunnittelija, Visit Rovaniemi
kaisa@visitrovaniemi.fi
0400 479 954

 

www.visitrovaniemi.fi | www.youtube.com/RovaniemiOfficial

Rovaniemi on Joulupukin virallinen kotikaupunki. Joulupukki on tavattavissa vuoden jokaisena päivänä Joulupukin Pajakylässä napapiirillä, kahdeksan kilometriä Rovaniemen keskustasta pohjoiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs